Scudo Sports

Ülkemizde bisikletliye bakış açısı...

@MTE

"Bir umuttur yaşatan insanı.." diye bir şarkı var ama bir de şöyle bir gerçek var;

(link)

20 yıl sonra bu ülkeyi yönetenler ve oy verenler bugün 40 sorunun 5'ini cevaplayabilenler ve 65 ülke arasında 45'nci olan gençler arasından çıkacak.:agla:

Scudo
Beş parmağın beşi bir değil her polisi aynı kefeye koymamak gerekiyor. Polis olup bisiklete binen arkadaşlarda var. Zaten bana göre bisiklet üstündeyken herkes birdir! ;)

Medeniyet denilen şey nedir ? Şehirli olmak mı sadece ? Erkek adam tayt mı giyer lan,işiniz mi yok vs gibi sorular... Polisin de iyisi var kötüsü var diyorlar.Olmayacak olmamalı kötüsü falan,sen tesisatçı veya taksici değilsin seni iyi kotu ayırt etmemeliler.Halk için sloganları havada kalıyor bence polislerin.Bu arada sahilde hayvan gibi bağıran hiyarlari koy yollarında nenelerin amcaların maşallah helal olsun lafları kesiyor. Yaşasın koylu insani..

@M.Gökhan BİROL

doğru düzgün bir iş deyince türk toplumunun aklına gelen ilk laf "ssklı bir iştir".

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
Yazın grupla yola çıkmadan öne kafede oturuyorduk.
10 12 yaş arası çocuğun biri geldi 47 yaşındaki grup arkadaşımıza "amca bisiklet sürmek için fazla yaşlı değil misin?" diye sordu. O gülerken ben de gülmemi bitirip bisiklet sürmenin yaşı yoktur dedim devam etti.
O polisin farkı var mı bundan?

@Yunus Emree

sanırım bu kafa yapısı bizim genlerimizde kardeşim

başlığı gördükçe gülüyom ya :koptum::koptum:

@aeneskral Videolara bayldım, bayıldım:) Heleki Passat'ın takip anları çok güzel. İzlemeden önce ne yapmış bu böyle dedim ama trafikte bilinçli komutlar vermeniz, trafiği tehlikeye atmadan kullandığınızı gördüğümde sevindim. Keşke çevirmeye bununla girseydiniz:) Çocukken hatta bu yaşta bile trafikte öyle birşeyi görsem kafayı yerdim sanırım:) Kazasız belasız sürüşler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
@M.Gökhan BİROL
Gördüğüm en cahilce tepki ama, bisiklete binmeyle yaşın ne alakası var diye sorsak cevapları olmaz.
Çocuk kafasıyla aynı işte.

@sarkihalindekal
eyvallah. kanalıma girip diğer videolarıma da bakabilirsiniz. imza bölümümde var link. geceleri çıkıyoruz. istanbul da gitmediğimiz yer kalmadı gibi. ortaköy, bebek taraflarında zaten baya ciddi tanınır olduk. haberleri geliyor. bir ara habertürk'e çıktık. gezilerimiz devam ediyor. takipte kalın ;)

• Beğen
Tepkiler: sarkihalindekal
@Ömer Ş.
hocam benim link yazığım zaman kendi kendine o hali aldı. ulaşmak isterseniz direk ismimi google'a yazabilirsiniz.

Bisikleti 500 liraya aldığımı öğrenen çevremdeki büyükler '' la o paraya motor alırdın deli misin sen '' dediklerine göre onu demelerine hiç şaşmıyorum :D

Geri