Scudo Sports

Ülkemizde %99 işe yarar

Scudo
@furkan.zaman
Buyrun bisiklet kullanmak için bi neden daha :D

BUNU GÖREN ÇOCUK DİYOR, ANNE BİZDE DE BÖYLE APLALAR OLSA, PİSİKLETE BİNSELER!! ANNE BİZDE NİYE YOK BİZE NİYE ALMIYORSUN DİYORR :D
Allah sahibine bağışlasın :D güzel bisikletmiş :D

kız market bisikletine binmiş.
ben bile bukadar cömert fotoğraf paylaşmış değilim. benimkiler gene masumane sayılır :islik:

• Beğen
Tepkiler: suat akman
O bisikletle fazla uzağa gidemez. Yarın öbür gün gelir burada konular açar:
"700 TL'ye şehir bisikleti önerisi"
"Dağ bisikletime ince düz lastik taksam hızlı gider miyim?"
"Yola mı geçsem naapsam" :D :D

şahinle drift atan insanların ümit bisikletle arka freni kökleyip bisikleti kaydırdığını düşünemiyorum boş ver böyle iyiyiz biz :D

• Beğen
Tepkiler: Volg
Bu forumda bir çok Bayan var. Bu yüzden konu hiç hoş olmamış!
İstediğin kadar spoilere al onlarda erişebiliyor oldukları sürece hiç tasnif etmiyorum.

spoiler vs. çözüm değil.

kaldırılmalı... çirkin bir paylaşım.

Arkadaşlar sakin. Güzel bir kadına bakmanın neresi çirkin bir davranış. Yukarıda aklı başında insanlar geyik yapıyor. Ve kadın gerçekten güzel görünüyor :) ama o dandik downhill olmamış yinede :)

Arkadaşlar resimde ne var ? Kalçasını biraz çıkarmış bir bayan bisiklete biniyor ne var bunda. Aynı resmin kaslı erkek versiyonunu kızlar paylaşsa, "kızlar forumda erkekler var çirkin paylaşım mı" derler sizce ? Arkadaş biraz geyik yapmış sadece bu, Türk erkeğini çözmüş, bisiklete nasıl teşvik edilir farkında hepsi bu.

paylaşımda herhangi bir şey yok aynen çözmüş olayı, bulunduğum ilçede bayanlarda bisiklet kullanımı arttıkça biraderle ne oluyor yahu kış yağmur demeden sürüyoruz bu kadar bisikletli görmedik bu ne populasyon demeye başladık, belki bazıları için abes ama gerçek.

Fotoğraftaki arkadaştan, hem de ikişer üçer gezecek? Hocam bunu İstanbul'da herhangi bir yere sal, yarım saat ömrü olursa ben de bisikleti bırakıyorum :) Anca İzmir'de gezer belki.

• Beğen
Tepkiler: yaboga
Paylasimda kadinlari asagilayan bir sey gormuyorum. Bu kadinlar her yerde tecavuze ugramadan gezer :) Hatta herkes yol verir :)

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@msklpsnt

@promuro

@yaboga

@Nurullah Ulaşan

+1...

• Beğen
Tepkiler: shnoguz000
Geri