Scudo Sports

Uğur Bisiklet Antalya

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar başıma gelen bir durumu aktarayım sizlere.
N11.com üzerinden 11 Kasım tarihinde 54 kadro Scott Speedster 10 siparişi geçtim. 2 gün sonra Uğur Bisikletten telefon ile arandım ve hata yaptıklarını ellerinde 54 değil 58 kadro olduğu söylediler ve siparişi iptal etmemi talep ettiler.
Temin edemiyorsanız iptali siz gerçekleştirin deyip N11 ile görüştüm. 2 hafta sonra N11 siparişimi iptal etti.

1 hafta bile olmadan aynı satıcı aynı ürünü (54 kadro) n11.com da tekrar ilana koydu.

Uğur Bisiklet - Antalya ile alışveriş yapacaksanız dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Link
(link)

Edit : N11.com da satış sayfasının soru cevap kısmında sorduğum soru sonucu satıcı tarafından ürün stok durumu tükendi olarak değiştirilmiştir.

Scudo
Tekrar ilan konulduğunda fiyat yükseltilmiş miydi?

11.11 kampanyasından aldığım fiyatın 900 tl kadar üzerindeydi.

Ekran görüntüsünü aldıysanız, satın aldığınız tarihteki sayfayı N11'e ibraz ederek şikayette bulunabilirsiniz bence.

Bildirdim N11'e. Ekran görüntüsü almaya gerek yoktu çünkü şikayet ettiğimde direk ilanı incelediler ve onayladılar. Şuan şikayetimi değerlendiriyorlar. Ama bir şey çıkmaz zaten, beklentim de yok. Bir şey çıkmayacağını bildikleri için satıcılar bildiklerini okuyorlar zaten.
Umarım bir gün aliexpress gibi amazon gibi yönetilen portallarımız olur da internet alışverişi olması gereken yere gelir.

Fiyatı güncellemeyi unutmuşlar demek ki , biraz daha dikkatli olmaları lazım ama bende alış veris yaptım gayet ilgililerdi yardımcı da oldular ..

Evime yakın noktada olan bir bisikletçidir. Bisikletimi ve çoğu aksesuarımı onlardan aldım ellerinde olmadığında alternatif de önerdiler. Yarın da bakıma götüreceğim sabah,ufak bir dikkatsizliktir. Şuana kadar hiçbir sorunlarını görmedim. 2 yıldır da daimi müşterileriyim.

hepsiburada.com da bu satıcının bir ürünü için "17 saat içinde sipariş verirseniz yarın kargoda" açıklaması vardı. Sipariş elime 6. gün geçecekti ki 5. gün akşamı kargo firmasının şubesine giderek elden teslim aldım. Şikayet telefonlarım ve maillerim neticesinde ancak sipariş tarihinden sonraki 3. günün akşamı saat 20 de kargoya vermişler. Gelen ürünün tozlu olduğunu (paket değil ürünün kendisi) da belirtmeden edemeyeceğim.

@EnesKlf07

Nasıl bir dikkatsizlik olduğunu düşünüyorsun bunun anlamadım :)
Önce kusura bakmayın elimizde 54 değil 58 varmış stoğumuzu yanlış biliyormuşuz deyip siparişi iptale götürdüler.
Sonra tekrar ilana koyuldu ve tepki gösterince aaa sistem hatası dediler.
Pes doğrusu.

@volkan ismail
Sistem hatası da olsa,dikkatsizlik de olsa ,kötü niyet olmasa bile sonuçta siz mağdur olmuşsunuz.İndirimi kaçırmışsınız.
Kötü niyetli olmadıklarını düşünsek bile herkes işini ''düzgün, dikkatli yapmalı'' bu kadar basit

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
%20 vergi falan olayi vardi:) 2017 de 3bin tl olan bisiklet şuan 4bin tl teklar ilana falan koyan var %20 indirimle bide:D türkiyeden gercekden alışveriş yapmak gereksiz cünkü satiş yapan esnafin %40 cakal :)

@cazci

Yoruma kapatılması / arşive kaldırılması vs forum kuralları çerçevesinde ne yapılabiliyorsa yapılması ricasıyla.

@volkan ismail
Dilerseniz konular yoruma kapatılıp arşive kaldırılabiliyor...

Geri