Scudo Sports

Uğraşmaya Değer mi?

@Mertcan55
bu marka bir alman bisikletine ait.. biraz emek ile güzel şeyler çıkarabilirsiniz.. selamlar..

Scudo

Hafta sonları uğraşıcam bütcem yettiği kadar param olduğu zaman yavaş yavaş olucak inş :)

@Mertcan55
Pas yüzeysel ise pasta çıkartır ama içine işlemişse işe yaramaz oraya ayrı işlem yapılması lazım.

@D.Mustafa
Özel bir pastamı yoksa boyacıya desem direk verirmi :)

@D.Mustafa
sağol birde ne kadardır bunun ücreti :)Malum öğrenciyiz :p

Miktarına göre değişiyor çok birşey değil 10-20 lira tutar

@D.Mustafa
Teşekkür Ederim :)

Bisikletin şu anki haline bile müdahale etmeye gerek yok gibi duruyor birazcık parlamaya ihtiyacı var o kadar bu bisiklete emek vermeye değer. :)

kron xc150 alacağım iki gün sonra. kredi kartımın hesap kesimini bekliyorum :D bisiklet çok ama çok düşük özelliklerde. vites takımı, maşa ve özel olarak benim istediğim hidrolik fren değil ama içime sindi. siyah turkuaz 2014 model olsa gerek. 300 lira. ben temmuz'dan beri bisiklet arıyorum mesela. bulamadım. buldum param yetmez sıkıntıya düşerim diye almadım. buldum taksit yapmadlar :D bu dediğimi alacağım ve her ay ya da 2 ayda bir değişim yapacağım. mesela öncelikle bir maşa. 100 tl'ye uygun temiz 2. el. sonra fren ya da vites... en sonunda da kadro (gerçi kadrosunu seviyorum daha hafif olması için belki) derken yeni bir bisiklet gelecek. daha pahalı olacak ama yavaş yavaş tatlı tatlı olacak bu gelişim. ayrıca çıkan parçalar sayesinde ikinci bir bisikletim de olacak :D

her neyse demem o ki güzel olur süper olur. bir benzeri ama seninkinden daha kötü durumda olan bisiklet var bende de.
"uğraşmaya değer mi"lerden - BisikletForum

Ufak bir restore için 100 liranın yeteceğini düşünüyorum onun için para biriktirmem gerekli.Bugün tarih 3.2.2015 en geç 3.3.2015 tarihinde restore edilmiş bisikletin fotoğraflarını atacağım :)

Uğraşmaya değer mi?

Bence boya ile uğraşmaya değmez. Bisikleti yürür hale getir ve keyfine bak derim.

@muratcolakoglu
Bakalım ne yapıcam karar aşamasındayım :)

Hayırlı olsun klasik parça ben de böyle bir şey düşünüyorum ben devanlı dağ bisikleti kullanıyorm ama sırf uğraşmak ve arada bir temizleyip parlatıp kullanmak için güzel olur.

Geri