Scudo Sports

Ufak ve ilk 'HOP' hareketim.

Xoqo

Forum Bağımlısı
Tepki
421
Bisiklet
Diğer
Ufak bir bunyde benden :D. Çok acemice çekmiş oldugum video. Yorumlarınızı esirgemeyin

Scudo
Kilitli pedal olmadan nasıl yapılıyor bu hareket? Videoadan çözemedim. :)

Ağırlıgı one vererek ilk arkayı çekmeyi ogrendim. Agırlığını öne verip kıçını yukarı çekerken dizlerini bukuyorsun boylelikle arka kalkmıs oluyor :) Sonra onü ve arkayı aynı anda cekmeye calısıyorsun.

İlk hoppingden başlayayım dedim. Bisikletin bakımı geldi bu hafta gene binemeyeceğim :( hafta sonuna kaldı gene bunny kasmak.

@ihsan onur şener
Ben binmeyeli 2 ay olmuştur arka jant pert onu yaptırıcam sonra satana kadar sürerim

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
@Ahmet B

Endo öğrendim bu hafta sonu pivot ve bunny çalışcam :) İstanbulun neresindesin?

Kilitli pedal olursa çok sağlıklı olacağını sanmıyorum pedala düzgün sekilde basmıyoruz tam ortasından basıyoruz...
Nasıl olduğunu konusuna gelince, on tekeri zeminden kendimize çekerek kaldırdıktan sonra gidonu yuları ve ileri iterek ayaklar yardımı ile ufak bi ziplama gibi hareketle bisikleti yerden kaldiriyoruz bu sayede "bunny hop" çekmiş oluyoruz...

• Beğen
@trial_kutas

Oyle basmam ayakkabıdan dolayı :) Hoppingi daha yüksek yapıyorum. Bu aralar manual ve bunny hop kasıyorum ama manualde çok sıkıntım var. O kadar video izledim hala tam mantığını anlamadım. Ufak bi teknik verirmisin?

@çağatay_çankaya

Tümsek veya çukur geldiği zaman yapabiliyorum artık :) Bilek isyan ediyo yoksa :)
Ama atlayıp zıplayabileceğimiz güzel yerler var. Kondisyonunu toparla gidelim beraber :)

30 cm belki daha fazlada yapabilirim bu hareketi ve arka arkaya defalarca. püf nokta kıçta , pedalda ya da kadroda felan değil :)

bu yaşta daha kuvvetlisiniz ben çok atmanız lazım :)

• Beğen
ben 29er dağ bisikletiyle hop hareketini yapıyorum bi taş tuğlanın üstünden geçebilirim

• Beğen
http://img692.imageshack.us/img692/2074/cg7.png

Ufak bi fotoraf :)

Geri