Scudo Sports

ufak kaza sonucu, eldiven seçimi ?

Ozan Güneri

Forum Bağımlısı
Tepki
2.454
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bu sabah turumun sonuna dogru bir doblo önüme kırarak dengemi bozdu ve bunun sonucunda elimin baş parmağında hafif bi şişlik oldu.Elimi koyamasaydım daha'da kötü sonuçlanabilirdi bu olay.Gelelim konuya ben sedona'nın gel özellikli eldivenlerini begendim bakarken.Kullanan arkadaşlar var ise önerirlermi acaba ?

(link)

http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/images/sedonaeldivengelkisa.JPG

Scudo
Şu dengesiz şöförlerden nefret ediyorum. Adam sinyal vermeden onume kırıyor ve ona laf edincede beni haksız çıkartıyor. Neymiş burası bisiklet yolumu(sanki bisiklet yolu varda) :mad:

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
Alper sağol yorumun için.
Anladığım kadarı ile 'gel' olan kısım darbeleri emiyor galiba.

15 lira gibi bir fiyata karşılık gayet başarılı bir ürün.Bu eldivenlerin avuç içi kısmı kaba kaçıyor özellikle uzun sürüşlerde avuç içini rahatsız ediyor o yüzden bütçen uygun ise daha konforlu eldivenlerde mevcut piyasada.

@ferhat köse

Bende eldiven araştıyorumda örnek vermeniz mümkün mü acaba ?

Hatırladığım kadarıyla 15 Tl. civarı almıştım. İç dikişlerinden bir parmağım rahat değildi. Bu fiyata göre yine de fena değil.

• Beğen
@ferhat köse

Yormunuz için teşekkürler.Fakat fiyat 15 tl diil 15 €.

@Ozan Güneri

Ben Eskişehirden direk 15-18 liraya her gittiğimde alabiliyorum.Sizin baktığınız fiyat normal, çünkü içerisine kargo ve peşin fiyatına 10 taksit kısmı eklenmiştir.Rahatlık kısmına da gelince söylediğim gibi 50-100 km çok rahatsız etmez ama 100 km nin üstünde benim avuçiçlerinde rahatsızlık veriyor.Başkasında yaparmı bilemem bu benim fikrim ama fiyat performans olarak iyi olduğundan bende kullanıyorum.Daha önce kullandığım shimano ve pro marka eldivenlerde bu rahatsızlığı yaşamadım.Şimdi piyasaya çok daha farklı markalar girdi onlarıda denemek lazım ama söylediğim gibi bütçe meselesi.
Not :Bu marka eldivenlerde sedona yazısındaki n harfinin N olarak yazılıp piyasaya sürülmüş çakmaları vardır düşük fiyata verirler dikkatli olmakta fayda var :)

• Beğen
Bende "Sedona Gel" eldivenlerden kullanıyorum güzel bir sıkıntısı yok...

Yalnız aklınızda bulunsun, kazalarda eldiven en çok sürtünme gibi durumlarda koruma sağlıyor.
Eğer düşerken refleks olarak eliniz ilk darbeyi yiyorsa ki büyük olasılıkla da öyle oluyor jellerden öyle mucize bir koruma beklemeyin.

Bir kaç hafta önce yukarıda bahsettiğim gibi bir kaza geçirmiştim
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=87658

eldiven sürtünmeye karşı kesinlikle korudu ama bilek kemiklerimde ufak çatlak ve kaslarımdaki ağrılar hala geçmedi...

@OMER AYYILDIZ

Ben genelde haftasonları sabah saat 6:00-8:00 arası kullanıyorum nedeni ise trafik yogunlugunun az olması.

Geri