Scudo Sports

Ufak Bir Yorum Eksik Etme ."

bence güzel birbisiklet tekrar dan söylüyorum çokuzman olmamakla birlikte sedona yada kaliteli bir kadro olduğu gerçek arkaüst maşaya dikkat ederseniz sol bacağında disk fren kablosu yada hortumu için bağlantı yeri mevcut açılara gelince sedonanın 2-3 yıl önce ürettiği kadrolardan diye tahmin ediyorum ve 16inç gibi geliyor bana hatta 761 değilde sedona borla olsun 120 tl olsun kadrosu, üzerine jantsetini koyalım eğer düzgünse tabii, 50 tl en kötü fren setini koyalım 25 tl furç takımı 20 tl diyelim, ön maşa 30 tl diyelim, arka artırıcı 15 tl diyelim dışlastikler 20tl diyelim, içlastikler 10 tldiyelim, aynakol 20 tl diyelim, ve tıoplayalım 120+50+25+20+30+15+20+10+20+10 enson eklediğim zincir için sonuç yalnış değilse 320 tl yapıyor en kötü ihtimalle yani ha gidon ve gidon boynunu unutmuşum ozaman 350 yapar ayrıca duruşuda gayet güzel

Scudo
Saolasın kardeş zahmet edip bu kadar yazdıgın için teşekkür ederim saol. :)

Bisiklet hoş duruyor fakat bu bisiklete o para verilmez. bence bu bisikleti alma aynı paraya daha iyi daha sağlam daha donanımlı bisikletler var. :in:

sedonanın mtb kateforisinde bu açılara sahip bir kadro yok bende sedona kullandım ve hala kullanan bir çok arkadaşım var kadronun disk uyumlu olması onun kaliteli olduğu anlamına gelmez arkadaş kaba taslak 320 tl çıkarmış bisikletin değerine ama bisikleti aldıktan sonra 210 TL'nin üzerine bir 210TL daha masraf çıkartmayacağı ne malum!!! Bu bisikletin ne olduğu belli değil elmamı armutlul. Bu bisikleti aldıktan sonra 2. el bisiklet piyasasına küsmenizi istemem. Masraf çıkaran bisiklet moral bozan bisiklettir. Bu bisiklet bana hiç güven vermedi sizinde moranizin bozulmaması için bu bisikletten uzak durun derim

16inc bence ayrıca arkadaşlar daha fazla masraf çıkarabilir demişler, bence yürür durumdaysa zamanla yapar yaptırırsın bu tipbisikletlerde korkmadan öğrenirsin mekanik onarım işlerini malzemeleri buldukça değiştirirsin ama bu arada bisikletede biner tadını çıkarırsın, ne demişler koşan tilki, yatan aslandan iyidir. :)

ayrıca 200tlçokbirpara değilneden bu kadar felsefe yapılıyor belliki arkadaşında içi ısınmış bisiklete sırf için ısındığı için bile almanı tavsiye ederim

Aldım arkadaşlar :))) Hiç bir sorunu yok amasörü çok hoşuma gitti :))

Hayırlı olsun o zaman. İyi pedallar...

açıkcası bende sedona 761 e pek benzetemedim önünde orjinal sedona amblemi var mı

Arkadaşlar geri verdim aldıgım gün :) Bisiklet sahibi sedona diye iddaa ediyor ama deyilmiş bitek ön amasör çok güzel gerisini at gitsin arka teker felan yamulmuş aldıktan sonra geri verdim memnun kalmadım yani :)

Geri