Scudo Sports

Ufak bir kaza..

Hüseyin Külcüoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
658
Bisiklet
Ghost
Bugün yağışlı havanın da etkisiyle, sığınmak için beton zeminli bir meydana girdim dururken frene asıldım ve ayağımı yere basmamla beraber nasıl oldu anlamadım bir anda kaydım ve düştüm. Düşüşüm sanki durduğum yerde oldu şiddetli değildi sırt üstü düştüm. Kalça üstüne düştüm ve kuyruk sokumum da biraz da olsa ağrı var. Daha önce başına gelen var mı ciddi birşey olabilir mi yoksa gelip geçici midir ? Kaza geliyorum demiyor. Bundan da dersimizi aldık.

Scudo
büyük geçmiş olsun yağmurun ilk yağdıgı anlar çok tehlikeli heleki sizin girdiginiz zemin ultra kaygan benim yolda başımda gelmişti baya yavaşlamıştım karşıya geçicektim hafif gidonu sola çevirmemle kendimi yerde buldum

Hüseyin Bey geçmiş olsun. Eğer ağrı birkaç gün geçmezse bir doktora görünün derim ama çok tehlikeli bir şey değil kuyruk sokumuna darbe almak. Şimdilik kafaya takmayın derim.

Yağmur ilk başladığında gerçekten çok tehlikeli oluyor ben de dün az kalsın ışıklardaki kamyona arkadan çarpıyordum zor toparladım. İlk zaman dikkatli olmak lazım tekrar geçmiş olsun

kuyruk sokumu yamuk bir insan evladı olarak yazıyorum. Bisiklet değil ama evde tavana led ampulleri takarken elektrik çarpması sonucu merdivenden arka nihayemin üzerine düştüm. Öyle az değil fena ağrıyordu. 2-3 gün dayanıp sonra doktora gittim. Röntgenler falan dedi ki yamulmuş, eee dedim naapçaz?, elle çekicez dedi :bsmagryr: . Aga dedim tıbba saygım sonsuz ama daha bu yaşta elletmem onu prostata saklıyorum dedim :koptum: . Uzatmiyim bildiğiniz hemeroid yastıkları ile bir süre yaşadım şimdi yamuk kuyruk sokumlu ve ağrısız mutlu bir insanım. (kardeşimin bana yamuk g.t diye seslenmesi dışında zamanında dövmedik ondan böyle oldu)

Herşey bir yana eğer yarına ağrınız artmışsa gidin doktora (ortopedi uzmanı). Kırık olduğunu sanmıyorum yoks buraya çok iddi ağrım var diye yazıyor olurdunuz ama yine de sağlık bu riske atmayın.

Oncelikle cok gecmis olsun 2 sene once merdivenden dusmustum ayni durum bendede olmustu doktora gitmistim.Eger ziplarken ve kosarken aciyorsa zedelenmis olabilir.Kirik veya catlak oldugunu anlamak icin(allah korusun)yatagin uzerinde sirt uste yatip sag bacaginizi kirmadan yukari kaldirin eger kaldiramiyorsaniz kirik veya catlak olabilir.

Ama en iyisi bir doktora gorunun derim

Aynı şekild bende düştüm bugün. Bisiklet yolunda gidiyordum dümdüz, 40 km civarı hız gösteriyor strava. İleride yükselip hafif sola dönen kısım vardı ve bu kısım boya yüzünden kaygan. Düşeceğimi anlayınca yavaşlamaya çalıştım 30 km/s hıza kadar düşmüşüm. Sonra ön tekeri kaybedip hafif bir takla attım. Formanın cebi biraz yırtıldı üstünde sürüklendiğim için, onun dışında sağ bacağım ağrıyor, düşerken vurdum sanırım. Bir de sağ avuç içimi bir yere vurmuşum ya da düşerken darbeyi almış, sızlıyor. Şu an iyiyim ama kazadan sonra keyfim kaçtı tabii, performans falan yalan oldu :D

BU İŞİN FITRATINDA DÜŞMEK VAR :D

geçmiş olsun :)

Geçmiş olsun abi. Kuyruk sokumuna dikkat herşey olabilir oradan.

Güvenlikte çalışan arkadaşımdan rica edip görüntüleri aldım. Kaza anı.. :) Görüldüğü üzere sol ayağım zeminde kaydı. Zemin bu arada zaten çok kayganmış, yağmurun da etkisiyle..

Geri