redwar
Üye
- Tepki
- 22
- İsim
- Yahya Yurtseven
- Bisiklet
- Diğer
Öncelikle Selamın Aleyküm. Ben son sıralarda bisiklet sevdasına başladım bundan 3 ay önce yazın 6-7 arkadaş kurallara uyarak bisiklet turları yapmaya başladık ve yaşlarımızın 17-18-19 olmasına rağmen çok istekliydik kendi tarafımızca grup kurduk. Bugün 24.12.2016 Tarihinde Saat 16:12 civarında, bisikletimle hergün yaptığım gibi bir yolculuk yapmak isteyip yola koyulmuştum. Bir sokağa girdim ve sağ kaldırama yakın bekledim sol ayağımı yere koydum sağ taraftan 2 şeritli bir cadde yukardan aşağı doğru akan bir trafik vardı, arabaların geçmesini ve ilerlemesini bekledim. Bir tane kırmızı şahin ' 06 RR 021 ' Plakalı araç ikinci sağ şeritten sinyal vermeden benim sokağıma girdi ben o dümdüz devam edicek sanıp pedallarımı çevirmeye başlamıştım, lakin adam beni her zamanki gibi görmedi ve ön tekerime vurdu düşürdü beni, öfkeli bir halde kalkıp bir ton bağırıp çağırdım, adam hatasını her zamanki gibi kabul etmedi ve bundan sonra kamera kullanmaya karar verdim. Bisiklet süren her insanlar o kadar cana yakın ki heves ettim ve 6 aydır bisiklet kullanıyorum. Tekerinize taş değmesin güzel insanlar. ( Yahya Yurtseven )