Scudo Sports

Ucuza Yol Bisikleti

Dethagorf

Forum Bağımlısı
Tepki
341
Arkadaşlar çift amorisörlü bisikletimden bıktım artık.
Alabileceğim en ucuz fiyata 2.el bir yol bisikleti istiyorum.
Önerebileceğiniz modeller var mı? Fiyat olarak 350'yi geçmezse sevinirim.
Alacağım bisiklet çift amortisörden sonra nasıl gelir ağırlığı kaç kg olur tahminen?
Yol bisikletiyle kumlu yoldan gidemez miyim?
edit: bunu buldum mesela
(link)
(link) ikinci elini bulabilirim sanırım 300 civarlarına?

Scudo
Salcano olduğundan değil, en başta kadrosu hi-ten çelik olduğu için almmaaaa. Bütçeni arttır, illa çelik Bisiklet istiyorsan, crom-moly çelik Bisiklet bulmaya çalış, ama sana tavsiyem alümiyum ağırlığı makul (8 ve 12 arası :p) giriş seviyesi bir Yol Bisikletiyle başlamandır.

@Harun Sayı
Hocam peki ne önerirsin 350'yi geçmeyecek şekilde?
Temiz 2.el daha iyi olur.

350 ytl ye yol bisikleti ikinci el dahi olsa alamazsın alsanda zaten o sadece görüntü olaraktan yol bisikletidir randımanı keyfi olmaz aliminyum kadrolu tek amortisörlü bir bisiklet edinmeni tavsiye ederim sodona borla salcano ng 650 vs . olabilir

@ercan günes
Sedona Borla 0 mı 2.el mi hocam? Napalım artık bu fiyata yol bisikleti bulamayacağıma göre mtb bakıcam.

@ercan günes
Sedona Borla 0 mı 2.el mi hocam? Napalım artık bu fiyata yol bisikleti bulamayacağıma göre mtb bakıcam.

Bana göre 150 tl daha para biriktirip internetten kargo ile 500tl'ye Kron xc250 alın.Kadrosu ömür boyu garantili.Kron markasına bi göz atmanızı öneririm.Bende yakın bi zamanda Kron xc250 alıcam.Biraz araştırın gerçekten Türkiye'nin Mtb'de 1 numaralı markası. :in:

@muratt35

Kron xc250 benim için yetersiz hocam.
Temiz 2.el bir sedona borla ve ya xc 500 benim için daha iyi olacak.

Geri