Carraro cr race 032 1500 tl ye verirlerse peşinde alınabilir. Sora 3500 sistemi var gayet iyi olur sizin için. Pazarlık yaparsanız o fiyata alınabilir bence.
Kardeşim ben bugün Btwin triban 3 aldım. Şimdi benim de ilk yol bisikletim olduğu için çok güzel harika falan diyemem çünkü diğer bisikletleri bilemediğim için kıyaslama yapamıyacağım. Fakat gerçekten seni tatmin ediceğini düşünüyorum, bence gerçekten çok kaliteli bir bisiklet, Decathlondan aldım, sağolsunlar çok da ilgililer çalışanlar. Ayrıca gerçekten ucuz bir bisiklet 1100 lira. Yurtdışında Btwin marka kullananlardan yorumlarını okuyabilirsin, ben pek fazla görmedim Btwin den çok da bir şikayeti olanı. Tabi karar senindir, inşaAllah kendine uygun bir bisiklet bulursun kardeşim
Muhtemelen beyazdan değil kırmızı triban 3 lerden bahsediyordur. Benim de takım arkadaşım beyazı 799tlye kardeşim de kırmızıyı 1099tlye almıştı. Kırmızının maşası karbon o nedenle diğerine göre daha pahalı.
Almışsın artık neyini kurcalıyorsun devam et Giriş seviyesinde sağlam bir bisiklet ben alalı 1 sene olacak taş gibi hala (tabii gerçek yol bisikletlerinin yanında bunlar yarış gidonlu şehir bisikleti kalıyor...) Ayrıca 2014de 610 oldu bu bisiklet, fiyatı da aşırı arttı...