Scudo Sports

ucuz şehir bisikleti satılıktır

İdris ACA

Forum Bağımlısı
Tepki
1.406
merhaba arkadaşlar elimdeki fazla parçalardan topladığım şehir bisikletini satıyorum
kadro ve maşada neredeyse çizik yok(kadronun zincirin geçtiği yerdeki noktalı ufak çizikler hariç)
ve şehir içi kullanım için, uygun bisiklet
kadro alloy(alüminyum)kadro
maşa: logan
jantlar çif kat çember,alıvıo göbek ve yeni siyah alu telller
compenent ful shımano(fren bacakları hariç)
lastikler iç dış ırc
sele velo
aklıma gelenler bunlar
fren bacakları plastik (piyasada satılanlardan)
bisiklette atlama zıplama yapmayacaksanız,şehir için ulaşım,keyifli sürüşler için uygundur
iletişim idrisaca@hotmail.com
fiyat==200 ytl dir(pazarlık payı yoktur==kargo alıcıya aittir)
ve az önce çektiğim bir kaç resim karesini de ekliyim
NOt:kadro ve maşa 1 inçtir

Scudo
kadro boyu: üst boru furç setinin ortasından,sele kelepçesinin ortsına kadar 56 cm
orta boru: orta göbek yuvasının ortasından,sele kelepçesine kadar 48 cm
yaklaşık olarak 19 inç

İdris Abi merhaba. Vites-Fren kollarını yine aynı model ama sadece fren kolları siyah boyalı olan modelle takas etmek ister misin? Benim de toplayacağım bir bisiklet için nikelaj fren kolları olan bu modele ihtiyacım var.

@Sercan
merhaba Sercan'cım,sendeki vites firen kolları 8 li sistem yanılmıyorsam, ama bu kollar 7 li sistem:eek:

buna benzer sevinçte gördüm besyolda aynı kadro ve makilalar fiyat da 350 ytl giibi biseydi

arkadaşlar
kadro,maşa,sele borusu,sele kelepçesi,furç takımı,tourney arka vites,gidon boğazı,pedalller,gidon
üstte saydıklarımın hepsi sadece 100 ytl

@İdris ACA

arkadaş bu fiyat parçalar içinmi yoksa yukarda bahsi geçen bisiklet içinmi 200 den 100 ytl yeni düştü

@biyani

kadro,maşa,sele borusu,sele kelepçesi,furç takımı,tourney arka vites,gidon boğazı,pedalller,gidon
bu parçaların hepsi 100 ytl

@selcuk demir

doğru ama maşa onlardaki daha kötü bunda idris değiştirmedi ise logan var 1 liklerin tr deki eniyisi gibi. Maşayıda ben vermiştim ordan biliyom.

@baymineral
Buraya daha önce''Bisiklet'i yiğenime toplayacağım konu kilitlenebilir''diye yazmıştım.Sanırım veri kaybından o mesajım silinmiş.Bisikleti yiğenim'e topladım.konu kilitlenebilir.
İyi forumlar

kardes jant setini satarmısın fiyartını msn nede konusutuz bu benım msn ne kesin kaydet msn:asi_genc_1986@msn.com

Geri