Scudo Sports

Ucuz olmasa da atlattığım kaza. 08.09.2014

@s1nan_guv valla bi istatistik bilgim yok. ama hatırı sayılır vaktini istanbulda geçirmiş her aklı başında insan her türlü müsibeti önceden sezer hale geliyor. "ordan şimdi bir çim biçme makinesi çıksa, o sırada ben de suluğuma uzanmış olsam." vs senaryolar, senaryolar...

Scudo
Çok geçmiş olsun, okurken üzüldüm açıkçası. Sahil yolunda veya herhangi bir yerde çocuk gördümü refleks olarak hızımı azaltıyorum ben de. Dediğiniz gibi ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Ufak bir çocuğa zarar verme düşüncesi bile gerçekten çok rahatsız edici. Kazasız sürüşler dilerim.

Geçmiş olsun, ne olursa olsun kask takmayı ihmal etmeyin lütfen, ehliyet kemeri takmamak ile kask kullanmamak aynı şey.

Arkadaşlar teşekkür ederim, uzun zamandır foruma girmiyordum. Mesajlarınızla dönmüş bulunmaktayım. :) Şu an iyiyim, hiç bir sıkıntım yok. Sadece elmaydı, armuttu öyle sert şeyleri ısıramıyorum okadar. Bisiklete devam, tabi ki biniyorum. Korku vs. oluşmadı. Ancak eskisi kadar binemiyorum. Hem havalardan hem iş yoğunluğundan. Daha temkinliyim eskiye göre 30u pek geçmiyorum artık. :)

Geçmiş olsun. Sahil yolunda giderken en çok olaylardan dolayı sıkıntı cikiyor. Yola doğru bırakıyorlar oltalari. Kaza yapmamak içten bile değil olaydan kacayim derken yolu ortaliyorsun. Uzun kollu olunca vurup savuruorum içe doğru ama kısa kolluyken iğnelerin takılmasını göze anlamıyorum.

Geri