Scudo Sports

Ucuz olmasa da atlattığım kaza. 08.09.2014

vallahi okurken içim acıdı.Geçmiş olsun.

Scudo
Geçmiş olsun, çocuklar bir anda yola fırlayabiliyorlar dikkat etmek lazım...

geçmiş olsun sahil yolunda 2000km tecrübem var,sahil tarafında asla 15 i geçmem bakmadan yola atlayan ve koşan çocuk cok bende çok çocuga çarpa tehlikesi yaşadım ama hızım yavaş olması nedeniyle kurtarıyorum.

Cok buyuk gecmis olsun en azindan ufakliga bir sey olmamis.ancak bence sehir icindeki bisiklet yollari gezinti amaclidir diye dusunuyorum ne kadar iyi bir bisikletci olsakta bisikletimiz ne kadar iyi olsada guvenmememiz gerekiyor .. ehliyet alirken direksiyon hocamin sozu gelir hep aklima boyle kazalar duydugumda en iyi surucu karsidakinin hatasini en iyi giderendir derdi hep . Sonucta karsimizdaki insanin ne yapacagini bilemeyiz hele cocuksa hic bilemeyiz o yuzden bu tur hizli surusleri sabaha karsi gibi tenha zamanlarda veya yaya ve arac trafiginin daha az yogun oldugu yollarda yapmamizda fayda var diye dusunuyorum .. tabikide insan iki tekerin ustune bindiginde o hizlandikca yuzune vuran ruzgar kulaklardaki uguldama bunlarla mest oluyor gercekten ama guvenlik hepsinden onde tutulmali diye.dusunuyorum :) tekrardan gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesirsiniz.

HTC Salsa C510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçmiş olsun,bazen durmak gitmekten riskli olabiliyor.Tıpkı sahildeki bisiklet yolunun asfalt otoyoldan riskli olması gibi.
Hiç kahrı çekilecek bir yol değil bisiklet yolu,deniz sefası yapmayacaksam otoyol yada otoyola yakın olan dıştaki bisiklet yolunu kullanırım.Zaten deniz sefası yapacaksam bunu 25+ hızlarla yapamam.

Evet kaskınız olsaydı tamamiyle korunamayacaktınız ama bir anda hem burun hem dişler,sinüs kemiği vs.. hepsi bir arada olmayacaktı da.

bu hatayı çocuklar çok yapıyor.
hangi çocuğun yanından geçsem hep aklıma bu ihtimal gelir.
geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun valla okurken kötü oldum. umarım kısa zamanda iyileşirsiniz

Geçmiş olsun, tez zamanda eski formunda kavuşmanı diliyorum.

Aynı şekilde ben de o yolda uçurtma satıcısının bisiklet yoluna dalması sonucu takla attım (https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=136904&p=1690622&highlight=#post1690622)

Ben bu duruma pozitif yaklaşıyorum ve inanıyorum ki insanlar er ya da geç bisikletlilere saygı göstermeye başlayacaktır.

Bu yolu kullanan arkadaşlara tek tavsiyem yayaların her an önlerine atlayacaklarını düşünüp her gördükleri yayaya temkinli yaklaşmaları. Macera yaşamaya hiç gerek yok kıymeti kalmıyor sonra.

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum. İki gündür ateşten ve ağrılardan belimi doğrultamadığım için mesajları okusam da anca cevap yazabiliyorum. Bugün diğer günlere göre baya iyiyim. Kendimde ve ağrı, sızısızım. :) Dün akşam ilk defa pipet kullanmadan minik lokmalarda olsa birşeyler yiyebildim yarım yamalak çiğneyerek. Ailesi ile yaptığım görüşmeden küçük kızdan son haberler sadece karın kısmında çarpmaya bağlı ezilme ve morluk olduğu, ciddi hiçbir şey olmadığıdır. Ki dediğim gibi en büyük sevinç bu.

Saat öğleden sonra 3-3:30 civarıydı. Sahilin o kısmında toplasanız 10-15 kişi vardı yaya olarak. Normalde aşırı dikkatli bir insanım ama herhalde yoğunluğun az olması sebebiyle gardımı düşürdüm biraz.

@Serdar Güler size de çok geçmiş olsun diliyorum. Sahil yolunu bırakın maalesef dolgu alana yapılan veledromun içi bile çocuk oyun alanı haline geldi orda bile rahatlıkla bisiklet sürülmüyor. Hatta şöyle diyim orda hızlı tur atarken içeri dalan bir motora yandan girmeme bile az kalmıştı. Veledrom da bile motor gördüm ya ne diyim artık.

Geçmiş olsun. Ailelerin de biraz sorumsuzluğu var bu konuda. Sizin durum farklı olsa da ben İzmirde sıkça karşılaşıyorum. Çocuğunun elinden tutmuş veya kucağına almış bisiklet yolunda yürüyor. Yahu kendini düşünmüyorsun anladım da, yanındaki çocuğu da mı düşünmüyorsun. Sizi de anlıyorum insanların bi anlık dalgınlığına gelebiliyor. Kazaların hepsi de böyle oluyor zaten. Göz göre göre deriz ya. Tekrardan çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız.

Çok geçmiş olsun, umarım biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.

Teşekkürler arkadaşlar, boyun kaslarında zedelenme sandığımız şey kafatasında milimetrik kırık çıktı, boyunluk takıyorum. İşgüzar radyoloji uzmanı tomogrofide görmemiş, tam 13 gün sonra burun kıkırdağımın yamukluğuna bakan başka bir radyoloji uzmanı farketti. Ve ben bu süre zarfınca boyunluğu doktor takmana gerek yok dediği için kafama göre takıp çıkarıyordum. Kırık kemik bi yere gelse b.k yoluna gidecektik işgüzar adamın yüzünden.

Öncelikle geçmiş olsun. Hepsi geçer gider de diş kırıkları en kötüsü olmuş

Bisikletin arkasi nasil havalanir frenleriniz cok mu saglamdi

@s1nan_guven sanırım mesajlarin tarihine bakmiyorsun mesaj eylul 2014 de atilmis ayrica ilk mesaji dikkatlice okursan direksiyonu sonuna kadar sola cevirdigini soylemis

cok gecmiş olsun , umarim tekrari yasanmaz

acaba arkdasımız su anda ne durumda bısıklete kaldıgı yerden devam edebılıyordur umarım....

Dolgu alandaki velodrom çok sakat. Yol boyunca dizilmiş ağaçlar (fidanlar?) görüş açısını kapatıyor, adeta bi tünel efekti oluyor. eğer hız yapıyorsanız, o aralardan fırlayan herhangi bir nesneyi görüp de tepki vermeniz çok zor. O yüzden velodromdan değil de, sahil yolundan gidiyorum. Kimsenin de laf ettiği yok, zaten millet için her yer kaldırım, her yer yol : )

@muhisu
Bu meşhur sahil yolunda cok kaza oluyor mu

Geri