Scudo Sports

ucuz maşa aranıyor

Scudo
Belki görmemiştir arkadaşım.
Gerçekten yoldaş'ın maşası çok iyi ve fiyatı da mükemmel bütçem olsa kaçırmazdım.
Sevgiler.

bendede mavi rekli bir maşa var 15-20 gün kullanıldı. fiyat 35 tl oversize değildir ama adaptörü vardır istersen onuda verebilirim.

k.b cevabı mesaj olarak atıyorum da ondandır gamebit maşanın resımlerine bakabılırmıyım

mustafa dogru söylüyosun maşa süper ama benimde hoşuma gitti işte bisiklet toplamaya yenı başladım kadroyu jant seti teker felan alınca para kalmadı yok sa alırdım..

cevap ve resim yolladım seco.

"Adam" cevap yalmış,
eğer anında cevap istiyorsan telefon numaram var ilanda araman gerekir değilmi...

Bugün, 01:10
yoldas7
Forum Demirbaşı

Giriş: 19-04-2008
Mesaj Adedi: 431
Ettiği Teşekkür: 37
55 Mesajına 92 kez teşekkür edildi. Puanlama Gücü: 102
Puanı: 485
Derecesi :

Bisikletim:
Cevap: slm
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
cem eroğlu tarafından gönderildi

naptın hocam bisikleti paramparça etmişsin bide cevap yazsan maşa hakkında 2 tane mesaj attım geri dönüş bile yapmadın nezaketen de olsa bi cvp yazılır

hocam ben cep telden bursadan birisiyle konustum aksam. onu sen sandim ondan cevap yazmadim.
hocam bir arkadas alicam dedi o almazsa size donerim. her mesaja cevap yazarim. karisiklik olmus...
iyi aksamlar...

cepte kontur yok olsa arardım neyse sorun yok ''adam'' yazıp saygısızlık ettiysek affola saygılar ... :)

pardon ne bileyim kontor olmayabilir haklısın. sen kusura bakma... umarım aradığın maşayı bulabilirsin...
başka parçalar var elimde uygun fiyatlı ilana çıkıcam yakında. şuan ilandakileri satabilsem.
sıfır gıcır gıcır kadroyu ilana cıktım talep yok valla. neyse konu kirlendiyse konu sahibinden özür dilerim...

yoldaş yeni kadro ve parcalar aldım pek param kalmadım ama şu maşa için bana bi guzellık yaparmısn

saygilar...

benim maşayı beğendin mi istersen sana başka yolliyabilirim (sıfır, kullanılmamış)

dostum bana söle görünüşü güzel bi maşa lazım bitane buldum roc shox dart 3 50 tl istiyo adam yeni araba botası atmiş o yüzden fazla para istiyo felan dedıler o maşaya almadım

sana istediğin maşayı sıfır olarak ayarliyabilirim genel olarak nasıl özellikler istiyosun renk , oversize falan mı ?

Geri