Scudo Sports

Ücretsiz Kron Xaos

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(link)
Merhaba arkadaşlar, fotoğraftaki bisikleti ücretsiz olarak durumu uygun olmayan bir arkadaşa hediye etmek istiyorum.

1. Kesinlikle bir bisikletiniz olmamalı (iyi niyetinize güveniyorum)
2. Öğrenci olmalısınız
3. Bisiklet 16" olduğu için boyunuz bisiklete uygun olmalı.

Kesinlikle buradan iletişime geçmeyin, telefonla aramayın.

Durumunuzu açıklayan maili fbalkis@yahoo adresine gönderin.

Sizinle en kısa zamanda iletişime geçerim
Teşekkürler.

Scudo
güzel bir düşünce.inşallah samimi davranış bulursunuz.

gerçekten ihtiyacı olana gitmesi verilmesi çok önemli yaptınız çok güzel bir davranış tşk

Örnek Davranışınızı Takdir Ediyorum. Umarım Hayırlı Birine Nasip Olur.

işallah ihtiyacı olan birisine giderde örnek davranışınız süistimal edilmemiş olur

daha önce,sele,gidon gibi parçaların verildigine tanık olmuştum..ama bisiklete ilk kes tanık oldum:)

tebrik ediyorum:)hattaa bisikleti alan kişiye uyması durumunda bi adet large beden forma da ben yollamka isitiyorum..çok kaliteli bişiy deigl..ama en azından sıfır:)

lütfen bisikleti verdiginiz< kişinin bilgilerini özelden benimle de paylaşın:)

Böyle bir yardımlaşma örneğini görmek gercekten çok güzel, teşekkürler,
İnşallah gerçekten ihtiyacı olan bir bisikletsever sahip olur bu bisiklete.

Saygılar,
Erkan

Bravo, içtenlikle tebrik ederim. Sonucu da buradan acıklarmısınız ?

Şövalyelik ruhu ölmemiş allahtan. Çok ince çok zarif bir davranış. Hiç tanımadan sevdim sizi birden. İnşallah niyetiniz karşılığını bulur. Selamlar...

bu forumda bisikleti olmayan varmı acaba?ama ihtiyacı olan bir tanıdık olabilir:)

bende tebrik ediyorum. inş. ihtiyacı olan birine gider.

konuyu doldurmak ıstemıyorum aslında ama yazmadan edemıyecegım
davranısınızı; buraya yazı yazsada yazmasada bu forumda ki herkes elbette ki gönülden destekliyordur

hatta forumda boyle bır baslık acılmalı;
bagıslama yada borc bagıs zıncırı kurulmalı, mesela; diyelim ki benım su an bır masaya ıhtıyacım var
ama alacak param su an ıcın yoksa, bırısının bagısladıgı masayı alıp dıyelımkı 1 yada 2 ay sonra durumumu toparladım bu sefer ben aldıgım masayı gerı bagıslarım baska bır ısteyene ,
ya da ımkanlarım duzeldıyse daha ıyı bır masa yada yanında bır parca hıbe de ben koyarım gıbı....
ımkanı hakıkaten zayıf olan ınsanlar varsa koymasına gerek yok zaten, alsın, o nun duası yeter

birde iyi niyeti suistimal etmeme ve işin amacına ulaşması açısından
bu bisikleti alan kişinin olduğu bölgenin bisikletçileri bu arkadaşı bisiklet kullanmaya yöneltsinler, aralarına alsınlar

hatta kısmen kontrol etsinler, cunku daha onceden bır kac kez duydum
kendıne yenı bısıklet alan yada toplayan arkadaslar eskı bısıkletlerını bırılerıne bagıslıyorlar
o kısı sevınıyor elbettekı ama, ılk ay bır ıkı kez bınıp sonra komurluge kaldırılıyor
boyle olacaksa arkadasın ıyınıyetlı hareketı amaca hızmet etmemıs olur

cunku amac burda maddı yardımdan ote ınsanımızın bısıklet kullanmya yonelmesı bu spora bır kısı daha kazandırma gayretı

bısıkletı alacak arkadas ayda bır kere kullanırsa bısıkletı bagıslayan arkadas dahıl bu forumdakı herkes uzulur, fakat faal bır kullanıcı olursa herkes cok sevınır işe yaradı diye

eger bir bagış başlığı açılırsa ben dahil herkesin bağışlamak isteyeceği bir şeyler muhakkak vardır
bu spora gönülden destek veren bir sürü insan var bu memlekette.....

işte ben türkiye yi bu yüzden seviyorum :in:

Geri