Scudo Sports

Ücretsiz bisiklet dergi ve kitapları

Selam;

çevirisini Baspedala tv kurucularından Sertaç Kasaplar'ın yaptığı tur bisikletçiliği üzerine bir kitap
(link)

Bu linkteki dosyayı indirebilen varsa bir link verebilir mi veya bir yere yükleyebilir mi acaba;

Ulaşamıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Bisiklet Turunun Temelleri kitabı için güncel link:
(link)

Yol bisikletleri hakkında ücretsiz dergi için: 2009'dan günümüze değin sayılar mevcut. Her ay güncelleniyor. (link)

Sayfa açılmazsa yenile deyin açılacaktır. Ondan sonraki aşamaları anlatayım. Öncelikle açılan sayfadan okumak istediğiniz ayı seçiyorsunuz. Karşınıza şöyle bir yeni sayfa geliyor: Burada e-posta adresinizi yazıyorsunuz ve verilen sorunun cevabını işaretliyorsunuz. Örneğin burada crank (aynakol) işaretlenecek. Her dergi için yazdığımı tekrar yapmanız gerekiyor. Açılan sayfadan dergiyi okuyabilirsiniz. Keyifli okumalar. 26 Karbon Kadrodan Hangisi? Büyük testin cevabı için: (link)

Dün d&r da bisiklet dergisi baktım ama bulamadım. Traktör dergisi var bisiklet yok.http://img.tapatalk.com/d/14/08/09/yzeravyd.jpg

@ömer yetmişüç

Bisiklet dergilerini genellikle "Remzi Kitabevi"nde bulabiliyordum onlar da çok pahalı. Tanesi 36TL gibi bir fiyattı.
Şu anda Cycling Plus ve Triathlon Plus dergilerine aboneyim. Bir tanesine verdiğim paranın 3/4'ü ile ikisine birden abone oldum :).

@Abdullah.R
ingilizcesi yeterli olmayanlar için tercüme edilmiş mi acaba?veya türkçe hazır şekilde eğitici olarak var mı?

Torrent'de "bicycle magazines bundle" diyer arama yapınca 7-8 tane pdf MTB dergisinin olduğu bir dosya indirebiliyorsunuz. Bunu da tavsiye edderim.

Çok güzel bir konu emeği geçen herkese teşekkür ederim

Uzun bir tura çıkacaklar, çıkmadan önce mutlaka göz gezdirmeli.
Ücretsiz dergi'ye (link) ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Bisikletçilerin, özellikle de tur bisikletçilerinin; yol anılarını, bu işe başlama hikayelerini, tutkularını, hayallerini, heyecanlarını anlatan yazılarını paylaştıkları fanzinin ilk sayısı

(link)

adresinde yayımlandı. Ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

Bisikletçilerin, özellikle de tur bisikletçilerinin; yol anılarını, bu işe başlama hikayelerini, tutkularını, hayallerini, heyecanlarını anlatan yazılarını paylaştıkları fanzinin ilk sayısı

(link)

adresinde yayımlandı. Ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

Fanzinin 2. Sayısını

(link)

3. Sayısını

(link)

4. Sayısını

(link)

bu adreslerden okuyabilirsiniz.

Fanzinin 2. Sayısını

(link)

3. Sayısını

(link)

4. Sayısını

(link)

bu adreslerden okuyabilirsiniz.

Emeğinize sağlık. İçerik harika. Umuyorum ileride sayfa sayısı da çoğalır, bisiklet camiası nitelikli bir dergi daha kazanır.
👏👏👏👏👏👏👏
Naçizane önerim, dergi için ayrı bir forum başlığı açmanız yönünde olacaktır. Oradan takip ederiz.

Emeğinize sağlık. İçerik harika. Umuyorum ileride sayfa sayısı da çoğalır, bisiklet camiası nitelikli bir dergi daha kazanır.
👏👏👏👏👏👏👏
Naçizane önerim, dergi için ayrı bir forum başlığı açmanız yönünde olacaktır. Oradan takip ederiz.

Bir yanlış anlaşılma olmuş onu düzelteyim. Fanzini yapan ben değilim. Bisiklet turu yaparken tanıştığım bir arkaşım yapıyor. Ben takip ediyorum ve sadece elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanlış anlaşılma olmuş onu düzelteyim. Fanzini yapan ben değilim. Bisiklet turu yaparken tanıştığım bir arkaşım yapıyor. Ben takip ediyorum ve sadece elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.

O hâlde arkadaşınızın emeğine sağlık. İletirseniz sevinirim. Siz de yayını burada tanıttınız. Sizin de emeğinize sağlık.

Özellikle forumdaki mühendis arkadaşlar için Andrew Livesey'in bisiklet mühendisliği üzerine güzel bir kitabı. Buyrun;

(link) (Buradan PDF olarak indirebilirsiniz.)

1642751917411.png

Geri