Scudo Sports

Ücretsiz bisiklet dergi ve kitapları

@M.Ersun

Ha-ha! Teşekkürler, parmaklar 1988 yazmaya alışık, 1899 yazamamışlar :)

Scudo
Paylaşımlar için çok teşekkürler, bisiklet litertürümüzü zenginleştirecek güzel ve faydalı kaynaklar...

Ben de bisiklet hakkında yayın arıyordum
Teşekkür ederim paylaşımlara
Çok okuyan insanlar olduğumuz için burası baya kalabalıkmış!
Değil tabi. Şöyle bi baktım da 2 tane bisiklet fotosu paylaşıp bi sürü beğeni alan başlıklara nazaran yüzlerce dergi ve içeriğin paylaşıldığı yer ıssız kasabalar gibi kalmış :):(

@BF Okuru

Bu mesajla ilgili bir şeyi eklemem gerekiyor. Uploaded.net sitesi (freebookspot.es bağlantılarındaki indirme adresleri) "ücretsiz indir" seçeneğine tıklayıp 30 saniye bekledikten sonra .exe uzantılı bir dosya indiriyor. Mozilla gibi tarayıcılarda "İndireyim mi abi?" diye soruyor, isterseniz indirin (Ne işe yaradığını bilmiyorum, .exe uzantılı dosyayı niye indireyim ki?). Sayfayı yenileyip aynı işlemi tekrarladığınızda ise .pdf uzantılı dosyayı bir güzel indiriyorsunuz. Yani ikinci seferde indiriyorsunuz istediğiniz kitabı.

Bunu da demiş olduk. Sağlıcakla kalın.

Baktım dergilere ama sadece resimlerine tabiki... dil bilmeyince:(

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar,

Az evvel denk geldiğim, üç sayılık, kişisel bir dergiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Zamanın Seyyahı müstear ismiyle yazılar paylaşan arkadaşımıza denk gelmişsinizdir. Kendisinin, yaptığı turları dergi haline getirip paylaşması gerçekten takdir edilesi bir iş. Dergiler aşağıda vereceğim bağlantıyla okunabiliyor.

Takibindeyiz.

(link)

Facebook sayfası:

(link)

Bicycle Traveler'in son sayısı çok güzel. İran, Tacikistan gibi ülkelerde bir kadın seyyah

Süper bi konu bu forumu bu yüzden seviyorum saolun :)

• Beğen
Tepkiler: Aly
Mükemmel konu emeği geçen herkese teşekkürler...

İki Amerikan öğrencinin İstanbul'dan Pekin'e uzanan yolculuğu (248 sayfa, İngilizce)

(link)

Güzel konu, guzel paylasimlar..

MediaPad 7 Youth cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba kavrulmuş fıstıklar,

Havalar ısındı, keyifler hoşe. Koskoca bir yaz, forum ahalisi gıcır bisikletlerle çılgın turlar yapacak. Gidip görmek istediğiniz yerler hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz ücretsiz bir kaynak.

Pdf olarak indirebilirsiniz.

Türkiye'nin Önemli Doğa Alanları (2 Cilt)
(link)

netten elcik boynuz vs. ararken şansa denk geldim,

Bisiklet Turunun Temelleri: Bisikletle yolculuk yapmak isteyen herkese hitap edecek bir rehber.

Friedel ve Andrew çiftinin bisikletle üç yıl süren dünya turunun ardından diğer bisikletlilere yardımcı olmak ve yol göstermek için hazırladıkları rehber niteliğinde bir çalışma.

Bisiklet turu yapmayı düşünen, yeni başlayacak olan veya tecrübeli turcuların tavsiyelerini merak eden herkes için 66 sayfalık bu güzel çalışmayı, yazarların izniyle Türkçe'ye çevirdik.

(link)

Üst sağ kısımdaki dişli işaretine tıklayıp pdf indirilebilir.

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
Başlığı açan ve bu faydalı paylaşımlarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler. Forumun en anlamlı başlıklarından birisi bence. Umarım hak ettiği ilgiyi görür :)

• Beğen
Tepkiler: Aly
Geri