Ben sadece sizin fikirlerinizi almak istemiştim.Sonuçta herkes her konuda yeteri kadar bilgi sahibi olmak zorunda değil.Tahmin ediyorum ki sizde aynı kanıdasınızdır.
Neden uyamıyorsunuz anlamadım? Eğer uykularınızı kaçıracak kadar kötü bir konuysa, ben bişi demiyorum bir moderatör'e mesaj atın kapansın konu.Ama bundan önce lütfen neden uykularınızı kaçırdığı yazarsanız memnun olurum...
biraz geç oldu ama gezinirken denk geldi bende söyleyeyim dedim. uzun yıllar kullandığım ve sonrada birine kaptırdığım Faber-Castell Tk-fıne Varıo Lux model kalemi önerebilirim. Kullanmaya başladığında kaliteyi fark edersin.
Faber Castell TK-Fine Vario Lux
Arkadaşımda vardı 1 kez bile kırıldığını görmedim, çok dayanıklı ve güvenilirdir. Üstünde kattığın uca göre gösterge var. Hem çizim için hemde günlük kullanım için kullanılacak uzun ömürlü bir kalem. Çoğu yerde rahatlıkla bulabilirsin, 20tl gibi fiyatı var. Kalemi eline aldığında zaten kalem kendini belli edecek
Bu kalemi kullanıyorum 2 yıldır. Uzun süre arayıp bulamamıştım birçok yerde, fotokopi için girdiğim köhne bi kırtasiyeden aldım sonra 25 liraya. Memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.