Scudo Sports

UCI Mountaın Bıke World Champıonshıps 2015, Andorra

Scudo
burada kısa bir video var.

nino ile absalon cidden çok değişik sporcular. nasıl bu kadar farklı alabiliyorlar etapları..

bu arada geçen sene Xce yarışları sonlandırılmıştı. bu sene ne oldu da xce tekrar yapıldı bilgisi olan var mı? ayrıca kamera sayısı az tutulmuş xce de,keyifsiz görüntüler vardı. ve yayın ortada koptu. gelmedi baya..

ben açıkçası xce yarışlarını bir tık daha fazla seviyorum xco dan. : ))))

jolanda neff e ne oldu bilen var mı?

Biraz bilgisizliğime vurun ama benim merak ettiğim bir şey var. Sürekli downhill, enduro videoları izliyorum ve adamlar aynı bu tarz pistlerde ciddi hız yapıyorlar. Şimdi bu dh yarışçıları bu yarışlara katılsa ortalığın tozunu atmaz mı? :D

@barayda hangi yarışların tozunu atmaz mı? xce sprint yarışı

xco daha çok dayanıklılık.

DH denge daha çok.

@Hakan Can Onrat yok daha o kadar gelişemedik : ))))

(link)

@barayda dh cılar xco yarışlarına gircek ve tozu dumana katıcak ? dh cılar sürekli iniş yapan kişiler değilmi nasıl tozu dumana katıcaklar acaba xco teknik inişleri ön planda olan tırmanış , güç ve dayanıklılık yarışıdır

@Melih Çolak Hah tamam işte onu soruyordum. :D hiç bu diğer kategorilerin yarışlarını izlemedim izlediğim videolarda da adamlar bayır aşağı iniyordu hep. O yüzden biraz kafa karışıklığı oldu. :D

@MehmetAliB. izlemiştim de müzik dikkatimi çekmemişti.. bende 23 yaşındayım o da 23 diyordum...

arattım da bulamadım.

bu arada jaroslav kulhavy diskalifiye olmuş sanırım. bu eleman olimpiyat şampiyonu olduktan sonra epey beklenti oluşturdu ama olmuyor gibi ha

Ben hem yol hem mtb ye biniyorum ama mtb yi daha çok seviyorum nedeni aksiyon ve her koşulda pedala basmak nino schurter ve julien absalonu 2007 den beri takip ediyorum ikiside marka sporcular benim gözümde :D Türkiyede sponsor sıkıntısı var ve sporcu kararllığı yok sadece bende bu bisiklet muhabbeti var 2016 yılına kendi bisikletimle kendi emeğimle kendi yapabildiklerimle gitmeyi planlıyorum. Kadir kelleci ülkemiz adına elinden geleni yapıyor ancak Kadir abi gibi sporcular lazım

Evet arkadaşlar bu konuyu hortlatma niyetim size şu soruların cevabını öğrenmek istememdendir.
1- Bu XCO XCE Yarışlarına katılmak için anladığım kadarıyla 20 puana falan mı ne sahip olmak gerekiyormuş? Doğruysa açıklar mısınız nasıl bu puanı kazanabilirim
2- Bu yarışma için gerekli olan bisiklet ön amortisörlü dağ bisikleti mi yoksa tam amortisörlü bisikletle mi yarışılır
Bu konuyu hort olduğunu yorum yazmadan anlayana helal olsun :D

@JusTiMe
1- o dediğin World Cup yarışları için geçerli, dünya şampiyonasında muhtemelen federasyon seçip gönderiyordur sporcuları.
2- parkurun durumuna göre sporcular karar verir, çok teknikse çift amortisörlü kullanırlar

sorun ciddi mi trol mü anlayamadım aslında

@emeritus Merak o kadar, girmek istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum

Geri