Scudo Sports

Ucİ Lİsans Onay Durumu!!

cesar çakas

Forum Demirbaşı
Tepki
172
onaylanmıyan çok başvuru var acaba ne olucak bunlar tekrardan başvuruda yapamıyoruz.. dahası benim form gönderdiğim halde halen herhangi bir bilgi gelmedi ne onaylandı nede onaylanma iptal :( :(

durum ne acaba ne anlama geliyor adım hiç bi yerde yok :/

buyrun son durum ;(link)

.

Scudo
@cesar çakas

ve şunu eklemekle birlikte neden UCİ lisans gerektiriyor bunun bi anlamı olsa gerek neden normal lisans yeterli olmuyor :( ??

• Beğen
Tepkiler: ali çakas
bu soruların cevabını bende çok merak edıyorum temennimiz c.tesiye kadar onaylanması .. yoksa diyemıyorum mutlaka onaylanmalı

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
@cesar çakasHangi yarışa katılacaksınız bilemiyorum, ama bu sene bazı yarışlar UCI takviminde JR kategori olarak da (ve elit) varlar. Bunun anlamı, UCI komiseri isterse lisansları kontrol edebilir. Bu durumda (UCI) lisansınız yoksa katılamazsınız.

Yani bizim GSGM lisanslarını UCI tanımaz. Federasyonun vereceği UCI lisansı lazım.

Tabiki UCI takviminde olmayan kategorilerde (yıldız, master vs..) UCI lisansı gerekmeyecek.

@gurol

henüz tam anlamıyla anlamış değilim UCİ LİSANS istemelerinin yani kişisel bilgilerimizin normal bilgilerimizin yetersiz olduğumu anlamına gelir,yo hayır normal lisansta olan çoğunluk bilgiler var 1 kaçı hariç onun da sorun yaratacağını sanmam ; ki zaten kayıt yaparken telefon ve acil ulaşabileceğimiz noları bırakıyoruz .. :in:

• Beğen
son aldığım habere göre federasyondan .. kırmızı gösterilen yer daha çıkmamış lisans bugün yapılıcakmış ve bugün son imiş herkesın haberı olsun ve bana dedı 1 kaç kişinin resimlerınde ve biglilerinde eksiklik ve sorun var onları düzeltseler iyi olur aksi takdirde lisansı çıkmayacaktır herkesın bilgisine !!!! :in:

bendede sorun vardı resımde .. düzelttim

haydi hayrlı uğurlu olsun herkesın UCİ LİSANSI onaylanmıştır KAMİL ALEV,ARAM TABAR,NEVZAT KÖSEOĞLU,MERT BAĞCILAR,FERHAT ATİK,EDA KUNUK,HAYATİ UFAKMERCİMEK bu kişiler için üzücü haber henüz onaylanmadı ve sanırım uci lisansları çıkmayacak galıba öyle gözüküyor inş. yarış alanında anlaşma sağlanırda bu kişilerde yarışa.. aramıza katılırr .. BÜYÜK İHTİMAL BU KİŞİLERİN BİLGİLERİ EKSİK VEYA FOTOĞRAFLARI UYUMSUZLIK OLMUŞTUR ..:in:

iyi haber icin tesekkurler umarım basvurusu kabul olmayan kisilerinde sorunu hallolur...

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
Koyduğum fotoraf vesikalıktı ama anlmadım. bilgilerde doğru.. ne yapmam gerekli şimdi benim,zaten tarihide geçti gibi bişey. onaylansa bile bu yarıştan sonraya sarkacak..

Konu ile ilgili pek bir bilgim yok ve de olmadığından ötürü bir kaç sorum olacak.
UCİ lisansı neden ve hangi yarışlara katılabilmek için gerekli.

@Mert Bağcılar

mert seninle beraber 1 kaç önemli kişilerde bu durumda dediğim gibi ..inş. c.ertesi veya pazar sabahı halledilir, hissim söylerki 1 kereye mahsus bu durum kabul edılebilir inş. düşündüğüm gibi olur :( ama diğer lisansınızı mutlaka getirmeyi unutmayın ,en azından belki bir şansınız olur:in:

@iconaclast

bu sene bazı yarışlar UCI takviminde JR kategori olarak da (ve elit) varlar. Bunun anlamı, UCI komiseri isterse lisansları kontrol edebilir. Bu durumda (UCI) lisansınız yoksa katılamazsınız.

Yani bizim GSGM lisanslarını UCI tanımaz. Federasyonun vereceği UCI lisansı lazım.

Tabiki UCI takviminde olmayan kategorilerde (yıldız, master vs..) UCI lisansı gerekmeyecek.

henüz benm de çok bilgim yok bende bu merak doruğundayım :rolleyes:

• Beğen
@cesar çakas

o bir kere her yarışta oluyor ali, umarım federasyon halleder....

lisans bu sezon çıkmayacak mı yani anlamadım fotografımı değiştirip tekrar başvurdum ama kaydınız daha onaylanmamıştır diye uyarı verdi nasıl olacak

son onaylananlarda ben varım :)

bende bir soru sorayım uci lisanslarını her sene vize falan yaptırılması gerekli mi ?

Ben başvuru yaptığım halde listede adım bile gözükmüyor... onaylanıp onaylanmadığı malum

Geri