Scudo Sports

Uçansu Şelalesi "ANTALYA"

Kadir kardeşim öncelikle harika resimleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. Çok güzel bir tur yapmışsın. 18 Hazirandan sonra ailece Alanya da olacağız, o güzel resimlerle Akdeniz havasını hissettirdin sağol.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
@Cüneyt HOCAOĞLU

Cüneyt abi merhaba...
Öncelikle fotograflarımı harika olarak nitelediğiniz için çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim...
Alanya"da oldukca güzel harika bir yer haziranda gidilebilecek en güzel yerlerden biri, umarım Alanyada bisikletle gezi yapma imkanı bulursunuz...
Sağlıcakla kalın selam ve sevgiler yorumunuza teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
@Frédéric LAPOİNTE

Çok teşekkürler.
Hazirandan sonra Antalya çok sıcak olur ve bisikletle pedal çevirmek oldukca zordur, dediğiniz gibi şimdi, bu zamanlar oldukca ideal...

Vayyyy :D Kadir hocam yine yapmışınız yapacağınızı. Bu performansla bu km harika bence :) o yollarda olmayı çok isterdim :)

• Beğen
bu kadar güzel manzara için 150km pedal çevirmeye değer gibi görünüyor, ayağınıza sağlık.
yolum düştüğünde kesinlikle bu rotayı yapmak isterim. ayrıca bu güzel fotoğrafları paylaştığınız için teşekkürler.

• Beğen
@Mehmet Ser

Ne demişler tekeri dönen bisiklet pas tutmaz, hayelleri olan insan durdurulamaz :D

@Metin Güler

Oldukca güzel bir yer orda yüzmek için tekrar 150km yol giderim eminim :) ve sizede tavsiye ederim yolunuz antalyaya düşerse uçansuyu görün...

Müthiş daha ne olabilir ki diye düşünüyorum. Emeğinize sağlık:in:

• Beğen
Geri