Kadir AYINTAP
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.689
- İsim
- Kadir
- Bisiklet
- Cannondale
Bisiklet forum dostları merhaba.
Kendi adıma tura cıkmayı özlediğim, uzun soluklu pedal çevirmeye hasret kaldığım bir zamanda, tüm hazırlıkları yapıp
yola cıkıyorum...
Konum Antalya, rotam Uçansu şelalesi, zorlu olacağını tahmin ettiğim bir parkur,
tahmini mesafa 75km ve bunun 18km. kısmı ofroad...
24 nisan 2012 gününün sabahı erken kalkıp yola çıkıyorum, zaman özlem ve hasret giderme zamanı
Evden çıkış Sabah saat 07:50....
(link)
Falezlerden akdeniz...
(link)
Düden şelalesi, Akdenizle buluştuğu nokta...
(link)
Düden çayı kıyısında sabah kahvaltısı...
(link)
Kahvaltı tabağı oldukca doyurucu
(link)
Kanal boyu ilerlerken...
(link)
Antalya Alanya karayolu...
(link)
Aksuyu geçtikten sonra...
(link)
Anayoldan sola dönüyorum.. Uçansu şelalesi tabelası yok Silyon yazan yerden dönüyorum...
(link)
Abdurrahmanlar beldesinde, Silyon ayrımında yolboyu görebileceğiniz tek Uçansu şelalesi yazısı...
(link)
Yol gidiş geliş sakin bir araç trafiği var oldukca güzel, ama nereye kadar?
(link)
Yolun sağında dikkatimi çeken bir su birikintisi, oldukca büyük kazı alanı, yağmur sularından oluşan bir manzara...
(link)
Yol boyu farklı farklı çiçekleri görmek mümkün...
(link)
Sarı çiçekler ekin tarlaları içinde çok güzel görünüyor...
(link)
Yol üzerinde Gebiz girişi...
(link)
Gebizden sonra köy yollarına giriyorum inişli çıkışlı rampalarlala birlikte karlı dağlar sizi karşılıyor...
(link)
Geniş bir nehirden geçiyorum burada yoğun bir çalışma var. Burada olması gereken köprü sele dayanamayıp yıkılmış...
(link)
Yol üzerinde suyu akmıyan bir çeşme
(link)
Kendi adıma tura cıkmayı özlediğim, uzun soluklu pedal çevirmeye hasret kaldığım bir zamanda, tüm hazırlıkları yapıp
yola cıkıyorum...
Konum Antalya, rotam Uçansu şelalesi, zorlu olacağını tahmin ettiğim bir parkur,
tahmini mesafa 75km ve bunun 18km. kısmı ofroad...
24 nisan 2012 gününün sabahı erken kalkıp yola çıkıyorum, zaman özlem ve hasret giderme zamanı
Evden çıkış Sabah saat 07:50....
(link)
Falezlerden akdeniz...
(link)
Düden şelalesi, Akdenizle buluştuğu nokta...
(link)
Düden çayı kıyısında sabah kahvaltısı...
(link)
Kahvaltı tabağı oldukca doyurucu
(link)
Kanal boyu ilerlerken...
(link)
Antalya Alanya karayolu...
(link)
Aksuyu geçtikten sonra...
(link)
Anayoldan sola dönüyorum.. Uçansu şelalesi tabelası yok Silyon yazan yerden dönüyorum...
(link)
Abdurrahmanlar beldesinde, Silyon ayrımında yolboyu görebileceğiniz tek Uçansu şelalesi yazısı...
(link)
Yol gidiş geliş sakin bir araç trafiği var oldukca güzel, ama nereye kadar?
(link)
Yolun sağında dikkatimi çeken bir su birikintisi, oldukca büyük kazı alanı, yağmur sularından oluşan bir manzara...
(link)
Yol boyu farklı farklı çiçekleri görmek mümkün...
(link)
Sarı çiçekler ekin tarlaları içinde çok güzel görünüyor...
(link)
Yol üzerinde Gebiz girişi...
(link)
Gebizden sonra köy yollarına giriyorum inişli çıkışlı rampalarlala birlikte karlı dağlar sizi karşılıyor...
(link)
Geniş bir nehirden geçiyorum burada yoğun bir çalışma var. Burada olması gereken köprü sele dayanamayıp yıkılmış...
(link)
Yol üzerinde suyu akmıyan bir çeşme
(link)