Scudo Sports

TX505-32D göbek hakkında.

MokaPoT

Üye
Tepki
52
İsim
Cenk Pehlivanoğlu
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, çok merak ettiğim bir şey sormak istiyorum, arastirdim biraz youtube videolarına baktim, soyle soyleyeyim, tx505-32d özelliklerine baktigimda "konik rulman" ifadesi var, ama youtube girip modeli yazdigimda nedense hic biri actigi gobegin modelimi soylemiyor ve gobeklerden hep konik degil normal bilya cikiyor, tx505-32h'si falan varmis, acaba diyorum atiyorum yani 32h belki bilyalidir, videolarda acilanlarda o modeldendir diye falan dusundum, benim bildigim "konik rulman" demek bilyeli değilde aşagiya örnek bir resim birakiyorum, fotograftaki sekilde olmasi gerek, bir seyi yanlis mi anladim ben acaba, bilenler bilgilendirise sevinirim.indir.jpeg

Scudo
Bende daha önce göbek bakımı vs.. yapmadan önce bakınmıştım.
Yanlış bilgi vermek istemem ama benim anladığım, gördüğüm bildiğimiz bilyeli sistem.
1663832236127.jpg1664183299091.png

• Beğen
Tepkiler: MokaPoT
Shimano'nun orjinal metnini bisiklete özel ilgisi/bilgisi olmayan sıradan bir çevirmene çevirttikleri için "cup-and-cone bearing", konik rulman olarak çevrilmiş.

Shimano'nun orjinal metnini bisiklete özel ilgisi/bilgisi olmayan sıradan bir çevirmene çevirttikleri için "cup-and-cone bearing", konik rulman olarak çevrilmiş.
Heh simdi anlasildi olay 👏👏

Geri