Scudo Sports

Twicycle - Eller de boş durmasın ade bakam

Scudo
Resmen tehlike fiskiriyor bisikletden. Mesela elin kaysada öne dogru düssen, sonucu hic düsünmek istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: poet
Bence çığır açmaktan çok, bir bisikletlinin o asil havasını yerle bir etmekten başka bir şey yapmaz isterse 80km/h hızla gitsin

Güzel bir spor aleti olmuş bence. Bu bisiklet sayesinde kol bacak ve karın kaslarını geliştirmek kapalı bi ortamda body yapmaktan daha keyiflidir eminim.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Çok sakat tasarım ,bir taklada aletle melez olabilir

Fazla mekanik aksam fazla sorunu beraberinde getirir

Biz normal pedal cevirirken konsantrasyonu sağlamak için binbir zorluk yaşıyoruz,bir de eller girdi mi işin içine abovvv :D :D Saçma olmuş,sabitle koy spor salonuna ozaman işe yarar belki :D

trafiksiz ve engebesiz yol bulunursa kullanılabilir , farkında değiliz birçok zaman belki ama kasislerde frenlerde vücudumuzu hep gidondan guc alarak sabit tutuyoruz . bu bisiklette kollardan destek almak cok daha zor olacaktır

Bisikleti hızlandırıcak kuvvetten daha az kuvvetle pedal çevirdiğimizde pedalın boşa döndüğünü hepimiz fark etmişizdir bence elle ayaktan hangisi hızlı ise ona göre çalışacağı işin verimsiz bir çalışma

fazla mekanik aksam fazla bakim, maliyet agirlik yorgunluk su elektrik diye diye geri donecek size. he guzel fikir mi degisik tabi deneyip eglencelimi bakmak lazim. ama o fren kollarini begenmedim. daha ulasilabilri fren kollari aradi gozum. ama bide amele gibi gozukuyor adam ellerle pedalladikca :D cok komik yani daha karizmatik olmali nebilim selenin altinda olsun ziplaya hoplaya gidelim :D :D

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Öyle salakça bir tanıtım olmuş ki, onun yapılma mantığını çözmek bile zor. Dümdüz yolda hiç düşünmeden sadece gidonu çevirip giden bir insanı oraya koyarsan ürünün yapılma mantığı da kalmaz. Tırmanış olsa anlarım. Birde işin tehlike boyutu var ki oraya hiç girmemek lazım.

Benim gibi sakallılara hiç gelmez. Sprinte kalktığım an o zincir çim biçme makinesi gibi alır oramı buramı :) Fıtrata aykırı, paralel tasarımı resmen... Eyyyyyy Amerika...

ne yokuş çıkılır bunla beyaaw
iniş biraz sorun olabilir
tabi gidon kitleme varsa olur aslında

haberi önce bir teknoloji sitesinde okudum ve ordaki yorumların yukarıdakilerden bir farkı yoktu, fakat burda bisiklet sporuyla ilgilenen insanların da aynı yorumları yaptığını görünce bu bisiklet özelinde toplumumuzun yeniliğe karşı alerjisini görüyoruz, üstelik bu kişiler bisiklet sporuyla ilgileniyor olmalarına rağmen. Size göre bir bisikleti daha hızlı hale getirmenin yegane yolu daha hafif parçalar için daha fazla para harcamaksa sorun yok , o halde siz bisiklet endüstrisinin sahip olduğu milyarlarca ideal müşteriden birisiniz, bisikletini gram gram hafifletmek için cüzdanını da hafifletenler bazılarının cüzdanlarını, kasalarını ağırlaştırıyor.
Bu alet, bisiklet endüstrisinin tekerine sokulacak bir çomak olabilir ve projenin seri üretime geçmesi için gerekli maddi desteği bulacağına kuşkum yok.Olur da ülkemizde de satışa sunulursa ve fiyatı da uygun olursa tabi, kesinlikle alırım.

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
Ayaklarla , kolların koordinasyonu zordur ....Bu alette ritm tutturmak çok zor olacaktır ....Yeniden bisiklet sürmeyi öğrenmek gibi ...İnsanın doğasında var yeniliklere ayak direme ....

bu ne saçma tasarim olmuş. teknoloji geluştiriyom diye buna benzer onbinlerce urun planları çöpe atıldı.
bana ucretsiz verseler almam.
dun biten iğneada turumuzda ilk defa 422 km yaptık ve tek gorduğüm bunun gibi ucube bir urunle tek parça dönemezdim.

2 ayakli insanı 4 ayaklıya çevirmeye çalışan bunun çiximini yapan kişiye pek saygı duymam.ama şunu biliyorumki buda çope gidecek

Bu kadar çılgınlık bisikletforum için bile fazla. Zihnisinirin ne kadar gülüp makaraya alınan porojesi varsa hepsi gerçekleşti.

Geri