Tugay Kalbinur
Üye
- Tepki
- 9
- Bisiklet
- Salcano
Haziran ayında aldığım astro 40 model Salcano bisikletimin süspansiyonunun sağ ön keçesi sürekli olarak çıkıyor aldığım ilk günden beri.Heralde 10-15 kere gitmişimdir yaptırmaya en sonunda bugun gidiyimde forumdan bir arkadaşmızın tavsiyesi üzerine yeni keçe sipariş ediyim dedim.Ne derlerse beğenirsiniz kandil günü seni kaldırımdan inerken gördük keçe bu yuzden çıkıyor atlıyorsun zıplıyorsun pazartesi getir bi bakalım maşa bozuksa garantiye girmez keçe değişirsede girmez.Eee ne girer dedim garantiye seni hele o kaldırımdan inerken gördük kesinlikle garantiye girmez!Mübarek kandil günü yaptıkları terbiyesizlik bardağı taşırdı.Pazartesi günü bakalım ne bahane bulup para alıcaklar.Bu arada 2 yıl garantili bisikletimin pedalı 1 ay önce kaldırıma sürtüp kırılmıştı bunada bnden para alarak değiştirdiler.Lütfen bana bu insanları nereye şikayet edeceğimi söylermisiniz artık bisikletimden tamamen soğudum binmek bile istemiyorum bu adamların yuzunden.Sakın olaki buradan bisiklet satın almayın ben evim yakın ve servis imkanı her daim olur diye aldım ama gelin görünkü işe bakın.Cevaplarınızı ve görüşleriniz sabırsızlıkla bekliyorum.