Yusuf Z. Şipal
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.431
- Bisiklet
- Cannondale
Pekçok bisikletçi ve hatta daha genel bir şekilde sporcu başta bacak kılları olmak üzere tüylerini alıyor
Ben de bu amaçla almıştım, özellikle yüzme amaçlı ancak swim suit kullanarak yüzmeye başladığım için henüz alalı 1 ay olan ve yalnızca bir defa kullandığım Phillips Bodygroom TT2021 cihazımı satıyorum. Cihazın 2 yıl garantisi olup 23 ay daha garanti kapsamındadır. Islak da kullanılabilmektedir, böylece duşta da kullanırsınız. Bir şarj ile 50 saat kullanıma imkan tanır. Ayrıca tüylerin uzunluğuna göre 3 ayrı başlığı vardır. Bacak kıllarını istediğiniz gibi kısaltabilir hatta başlığı çıkarıp sıfırlayablirsiniz. Aynı şekilde göğüs kıllarını da sıfır alabiliyor.
Ürünün sıfır fiyatı 100 TL civarındadır. Kargosu tarafıma ait olmak üzere 60 TL ye satıştadır. İşe yarayacak bir elektronik malzeme, bisiklet parçası vb ürünlerle de takas olabilir ancak öncelikle nakit satmak istiyorum.
(link)
(link)
(link)
Ürünün sıfır fiyatı 100 TL civarındadır. Kargosu tarafıma ait olmak üzere 60 TL ye satıştadır. İşe yarayacak bir elektronik malzeme, bisiklet parçası vb ürünlerle de takas olabilir ancak öncelikle nakit satmak istiyorum.
(link)
(link)
(link)