Scudo Sports

Tüy dökücü için öneriler?

@Mehmet_Gürsoylu

İnsan vücudunda tüy değil kıl olur. Tüy kuşlarda olur. :)

Tüy dökücü de kullandım hamam tozu da. İki kat fazla çıkması gibi bir şey olmadı bende tam tersi biraz incelme oldu kıllarda.

Scudo
@tunahan beyhan

Kıl dediğimiz şeyin sadece kökü canlıdır gövde kısmı canlı değildir. Kıl kökü enerji ihtiyacını kanla karşılar. Ayrıca kılların belirli bir süre sonra uzaması durur. Saçlarımızın da belirli bir süre sonra uzaması durur ama bunun için çok uzun bir süre geçmelidir. :)

Tamamda kıllarıma nie fazladan kan vereyim :D Düz mantık :)

@Hamza Hakkı

Aslında ilginç ve belkiş de gözardı edilmemesi gereken bir husus. Tabii bir dermatolog konuya açıklama yapsa daha iyi olur ama ben de çok merak ediyorum, tüylerin uzaması için enerji transferi hangi boyutta. Sonuçta kılın, saçın yapısında protein var ve mutlaka uzarken bir kısmını emiyor vücuttan. İlginç ???

Hamam otu tozu ile alıyorum :)
Kokusu hariç mucize bir şey, acı yok, zahmet yok. Çamur kıvamına getirip sürüyorum, biraz bekliyorum(3dk) suyu bacaklara tutmam ve kılların yok olması bir oluyor :)
Yalnız 3dk dan fazla durdurmayın cildi tahriş edebilir.
Ayrıca hassas bir cildiniz varsa yine kızarıklık yapabilir.

@Hamza Hakkı

Bu mantığa göre tüy dökücüyü kuşlar kullanıyor demek ki ;) Öyle bir durum olamaz kılları jiletle aldığınızda nasıl aynı nerden 3 tane çıkıyorsa tüy dökücülerde de bazı olumsuz taraflar var kılları inceltiyor ama fazlalaştırıyor.Tanıdığım bütün kız arkadaşlarım ağda kullanıyor çünkü fazlalaşmayı engelliyor eğer öyle olmasa tüm kızlar jilet kullanırdı yada tüy dökücü :)

@Mehmet_Gürsoylu

Gençler kılla tüyle uğraşmayın :)
Sevgili Mehmet iki kat çıkarıyor vs öyle birşey yok ya da bünyeden bünyeye fark ediyor olmalı, zira şu anda bir ayıdan farkım kalmazdı :)

• Beğen
Tepkiler: Yaşar Vurmaz
@Mehmet_Gürsoylu

Toplumca yanlış bilinen , başlıca reklamlarda sık sık gördüğümüz bir yanılsama bu. Kuşlardaki tüyü kendi bacağındaki kıl ile bir karşılaştır belki anlarsın o zaman farkı. :) Jiletle alınınca da aynı yerden üç tane çıkmıyor o kişiye göre değişiyor. Jiletle kestiği halde kılları çıkmayan gördüm.

Yorumları okurken gülmekten gözlerimden yaş gelicek arkadaşlar. :)

Benim bacaklarda kıl konusunda epey yoğun. Yusuf Z. Şipal'ın söylediği gibi; kılla tüyle uğraşmıyorum. :)

kadınlar hamamında her şey olması beklenebilir :D

arkadaşlar hakkaten kıllarla uğraşmayın hiç, sayılan ürünleri kullanan etrafımda bi çok insan var.
hamam otunu kullanan hiç kız görmedim açıkçası bi yorum yapamayacağım, tüy dökücü kremler kesinlikle bi fiyasko köke bi zararı olmuyor ve kıllar tekrar bende 2 3 gün içinde geri çıkıyor mesela, lazer ile aldırmak 15 20 sene kurtulmak anlamına geliyor ve cilt kanseri yapma ihtimali küçümsenmeyecek derecede, ağda iyidir acıtır ama insan bi süre sonra acıya alışıyor.

bide bi sorum olcak ; kılların kasların gelişimine engel olduğunu söyleyip kıllarından kurtulan arkadaşlar neden kadınların bacakları yıllardır kıllarını almalarına rağmen canavar gibi kaslı değil; devamlı spor yapan arkadaşlarım var ve bacak kaslarını kıllar hiç kurtaramamış, vücut yapısıyla alakalıdır belki ne dersiniz

@Yusuf Z. Şipal

hahaha :D
bence hamam otundan zehirlenmek epey zor

@Emre Akcan

(link)

Epilasyon ile kıllarımdan kurtulmak istemiyorum kılsızken bacaklar çıplak gibi oluyor ama Tayt gideceğim zaman için geçici çözüm bence en iyisi ağda cildine kimyasal sürmemiş oluyorsun

Ben tüy dökücü kullaniyorum daha etkili bi yontem varmi birde önerebileceğiniz marka

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Komikmi sence bu

@mtlberk
Bence Body building ile uğraşan arkadaşlar bilir:harika: Onlar bütün vücudu yaptırıyorlar çünkü :)
Ben de lazer epilasyon var diye biliyorum hattaaa şimdi onun donduran versiyonu çıkmış :hihi::hihi:

• Beğen
Tepkiler: mtlberk
makinayla kesebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: mtlberk
Geri