Mehmet Emin
Aktif Üye
- Tepki
- 149
1 ay kadar once 2 gun art arda bisikletten dustum. Ilk dususum yaklasik 35 km hiz ile sag tarafa dogru oldu. Arka deore attiricimin DIS* kismi biraz siyrildi. Aynakolda cizikler... Hemen sonraki gun yine sag tarafa dogru dustum ve goze carpan yeni bir cizilme goremedim. Ama ne hikmetse o kazalardan sonra vites ayarlarimi kac kere yaptirdiysam duzen tutmuyor. Sık Sık aynakolun en ufak dislisinin de icine kaciyor zincir. Ayaga kalkip pedala agirligimi verince de arka rublede zincir cat diye atiyor sonraki disliye. Kadro kulagi duzgun, yamulma yok. Bisikletciler cozemedi sorunu sizce nedir?
NOT: 1 hafta once zincir degistirdim shimano hg53 eskisi idi aynisindan aldim, gelisme yok. Aynakol, arka attirici ve kollar deore.
*(klavyem ve bilgisayarim ingilizce oldugu icin buyuk harfle yazmak zorunda kaldim)
NOT: 1 hafta once zincir degistirdim shimano hg53 eskisi idi aynisindan aldim, gelisme yok. Aynakol, arka attirici ve kollar deore.
*(klavyem ve bilgisayarim ingilizce oldugu icin buyuk harfle yazmak zorunda kaldim)