Scudo Sports

türkiyenin tek mtb downhill ekibi uludagda!!

Tepki
146
bu yaz ki uludag ziyaretlerimizden fotoların linki;

(link)

videoları da editleyip ekliycem, biraz ugrastırıyor 60gbdan fazla goruntu kaydımız var elimde cunku:) bu fotoları paylasıyorum cunku bizce tepe inişi; bisikletin en keyifli hali ve malesef ülkemizde sıfıra yakın derecede ilerleme göstermiş, amacımız bu sporu yaygınlastırmak ve kendimizi geliştirmek,ilgilenenler merak edenler aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz elimizden geldigince yardımcı olmaya calısırız.

Scudo
en uygun fs kadro hangisi nerde bulabilirim yurt dışından tanıdıklarım özel araçları ile gönderebilirmi bi yardım edin bende fs yapmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: samet yoruk
link de sorun var çalışmıyor . bir kontrol etseniz sevinirimi

abi bişey soracam size..

hangi rotalardan indiniz yakın zamanda bende bir iniş planlıyorum ama nerden inicem bilmiyorum

link çalışıyor. uludagda kullandıgımız iki tane rota var birincisi koşu yarışının yapıldıgı parkur ikincisi de kadıyayladan soldan inen traktor yolu, eger 203mmlik bir maşan yoksa o yola sakın girme :)

Merhabalar
Acaba DH için başka rota bilgisi verebilir misiniz ? Sanırım sadece Uludagdaki iki rota yoktur sadece.

Teşekkürler

Arkadaslar merhaba. 2009 model Giant Glory FR kadromuz var. Gayet temiz durumda. İlgilenen olursa iletisime gecebilirsiniz. Ayrica uygun masa ve arka suspansiyon da mevcut.

On 180 mm arka 203 mm calisma kapasiteli bir kadro.

Merhaba, elimde arkadasim icin getirttigimiz Giant Glory FR 2009 kadro var. Kadro ile ugrasamam derseniz ayni bisikletin 2008 model full hali de var.

merhaba acaba uludağdaki koşu yarışının yapıldığı parkur demişsiniz.. o parkurun girişinin nerede olduğunu tarif edebilirmisiniz? ve nerden çıkıyor :)

@Uygar Arslan

@Uygar Arslan
Hocam madem elinizde böyle güzel malzemeler var Dh FR ikinci el bölümünde ilan açın ordan satılsın.Hem orada daha çok kişi farkeder.Hemde forum kirliliği olmaz. Burada en başta forum kuralları gereği uygun olmuyor.

Geri