Scudo Sports

Türkiyenin street/flatland rehberi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@JAckaL34
@JAckaL34

hakkı abi merak etme yakında süper şler olcak bnde kendimi geliştiriyorum 3-4 hafta hareket yapamadım ve çok zorlandım çünkü sağ kolumu+dizimi ve ayağımı yardım şun sadece ayağımda biraz sorun var ama çalışmak için ö.deil

aynen serdar krdeşimmm khe tarzımız flatland yaşamımız......((FARKIMIZ..TARZIMIZ))

Olmayacak tabi bmx piyasasında hkk abi oldukça bizim sırtımız yere gelmez.Hkk abi her yıl piyasayı daha da büyütüyor ve bmx piyasasının öncülüğünü yapıyor.Böyle olunca da diğer firmalar da hkk abinin peşinden malzeme stoklarını geliştiriyor.Ama hkk abi yi tutmak mümkün mü :cool:

:cool: Amacımız Bmx'i Türkiye'ye sevdirmek ve yaymak.Bmx tutkunu Türk hareketçileri Dünya'ya tanıtmak.(HKK BMX TEAM).Arkadaşlar kendinize inanın ve ben FLATLAND'çı olacağım deyin ve her gün bmx'e binin bakın hayatınızda neler değişiyor.Son olarak parmağınızda sigara yerine FRENKOLU, elinizde nargile yerine GİDON, ayaklarınızda top yerine PEDAL, aklınızda otomobiller yerine HAREKETLER, gözünüzde kızlar yerine ÖZGÜRLÜK, kalbinizde kin yerine BMX SEVGİSİ olsun. (HKK)(HKK BMX TEAM) FLATLAND FOREVER.(SADECE BMX).:cool:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri