Scudo Sports

Türkiye'nin ilk World Tour Takımı (tahminler)

ak.if

Aktif Üye
Tepki
245
İsim
akif genç
Erol Küçükbakırcı gelecek sene ülkemizin bir World Tour takımı ile bu yarışlara katılma olasılığının artık daha kuvvetli olduğu düşüncesini paylaşmış. Peki ülkemizin ilk World Tour kategorisindeki takımı ne olur ?

Benim şahsi düşüncem Thy nın şu anki bir world tour takımını satın almak ile beraber Türkiyenin adını takım önüne koyması olacaktır. Yoksa şu anki spor klüplerinin buna yatırım yapacakları kanısında değilim, ya da sıfırdan bir takım oluşturulacağını düşük ihtimal olarak görüyorum. Lütfen sizler de bu konu hakkında düşüncenizi paylaşın.

Scudo
@akifovsky

Yukarıda yazdım, "artık daha kuvvetli" olan olasılık gerçekte sıfır. Önceden ekside miydi yoksa?

Bu paragrafın ikinci cümlesi, mesajı ilk yazdığınızda "Peki bu takım ne olur?" gibi birşeydi, öyle bir takım olamayacağına göre, hangisi olacağını tartışmanın da anlamı yok.

@akifovsky

Yazdığınızı değiştirip böyle bir cevap vermeniz komik olmuş.

• Beğen
Tepkiler: ÇAMKOMLU
@Murat B. başlığı dikkate almam ben diyorsunuz yani :) Sağlık olsun ne diyim

Fenerbahce amator branslara para yatiriyor ! Keske bisiklete de yatirsa

• Beğen
Tepkiler: ak.if
Lotto takımında andre grepelin nasıl yarışı kazandığını geçen sene izledim,daha yarışın başında ,Lotto takımından 6 eleman çapraz dizilerek çok hızlı tempo ile başladılar 50 km den ödün vermediler.pelotonu üçe bölduler torku takımı dağıldı.bu senede pek fazla başarı gözükmüyor.takım anlayışı çok önemlidir .takımda en iyi eğimciyi ve atakcıyı kollayacak yardımcısı illaki olmalı.Lotto takımı konya düz ovada çok iyi bir takdik uygulamıştır.pelotonu üçe bölen Lotto,antrenörün talimatı ile tempoyu düşürdüler nedeni grepelin ve domestiğinin ekibe yetişmesi idi,nitekim son km 'de grepel müthiş bir hızla finiş yaparak birinciliği almış idi.uluslararası arası takım kuracak isek bu takım anlayışlarına dikkat etmeli.ayrıca bir adet uluslararası bisiklet takımı kuracak isek finans açıdan sağlam bir sponsör gerekir, yabancı uyruklu bisikletçiler takımda yer alabilir,milyon yuro vererek yabancı futbolcu getirebiliyor isek aynı durum buradada geçerli olabilir

Ek olarak, 2018 world tur benim açıdan zor, federasyon bunu nasıl başaracak doğrusu meraktayim

Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri (BEST) A.Ş. için böyle bir düşünce var hatta bu sebeple basketbol takımını da kapattılar. Camiada "I Am Cycling" 'den sonra "BEST Cycling" ismi ilginç olur.

Bu arada bir not: Biz Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun WT kategori statüsünü kaybetmeyelim de WT takımımız olmasın önemli değil..

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri