Scudo Sports

Türkiyenin en uzun bisiklet yolu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Türkiye’nin en uzun bisiklet yolu, Hatay'da açıldı. 25 kilometrelik yolun, Hatay turizmine katkı sağlaması bekleniyor.

Dağın ve denizin birleştiği noktadan kilometrelerce süzülüyor. Hem otomobil hem de bisiklet sürülebiliyor.
Hatay'ın Arsuz-Samandağ ilçelerini birbirine bağlayan karayolu ve bisiklet yolu açıldı.
Açılış törenine İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı da katıldı.
25 kilometre uzunluğunda, 10,3 metre genişliğinde, 8 metresi çift şerit, kalanı bisiklet yolu olarak tasarlanan yol ile mesafe 2.5 saatten 40 dakikaya düştü.
Yolun, Hatay ekonomisine ve turizmine katkı sağlaması bekleniyor.

(link)

Scudo
Darısı tüm Türkiye'nin başına.

(Aman Hakan Uraltoo kızar şimdi, sessizlik!)

@BerkEvren
Doblo sürücüsü:''Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.Dünyadaki ''mavi yola''(Blue Mile) girmeyen tek Doblo ben olmaktan çok yoruldum, patron.''

@BerkEvren Şimdi bu araç bir bisikletliye çarpsa (allah korusun) kesin bisikletli arkadaşa kabahat yüklerler canım ülkemde.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Umarım böyle yollar bol bol görürüz ileride.

@undefined Tüh! Plakayı blurlamışlar.

Böyle ''medeniyetsiz sığır''lar ile terbiye olmaz inşallah ne yol, ne de yoldakiler...

Dosyalar

• IMG_20200720_184001.jpg
    IMG_20200720_184001.jpg
    48,1 KB · Okunma: 15
Marş gibi .....''.Mavi yollarla ördük.....'' diye başlayan tüm yurdu.Allah yapanlardan razı olsun.Hakkari de zap suyu civarında bisiklet turları başlamış.....Allah daha güzel şeyler gösterecek inşallah....

@___seyithaydarpisil___ Yapılan iş bizler için iyi bir adım olsa da sizin yaklaşımınız çok hayalci olmuş açıkçası. Demir ağlarla bile örülememişken, plansız yapılan işlerin kaldırılıp sökülmesi, gereksiz hükumet ya da belediye harcamaları ve belediyelere zorunlu olduğu halde kontrol ve denetleme olmaması bu işin ne kadar zor olacağını gözler önüne sürüyor. Ki bisiklet yolunu geçtim normal şehir içi yollarımızın hali bile içler acısıyken sizin kadar olumlu yaklaşamıyorum maalesef. Ben de dahil hepimiz güvenli bir şekilde iş yerine, sahile ya da şehirler arası yollarda sürmek isteriz ama bunun için çok yolumuz var.

Kanarya Adaları'ndaki yollara benziyor.

• Beğen
🚴‍♂️
Gidip pedallamak fırsatımız olur umarım, çok güzel görünüyor.

• Beğen
Gayet güzel. Umarım sadece yapıldığıyla kalmaz, halkımız da sık sık kullanır..

Geri