Scudo Sports

Türkiyenin En Özel bisikletleri....

Mutlu Celimli

Aktif Üye
Tepki
194
Ülkemizde yavaş yavaş gelişen bisiklet sporu son yıllarda çok daha hızlı bir ivme kazanmış durumda. Artık çoğu bisikletçi bisikletlerini sürekli geliştirme çabası içerisinde.

Sizleri bu başlık altında kategori farkı olmadan Türkiyenin en özel bisikletlerini paylaşmaya davet ediyorum. Bakalım ne güzellikler çıkacak.

Scudo
bir hikaye anlatmak istiyorum..
Bir gün bir kadın okula gider,beslenme çantasını hademeye verir ve sınıfın en güzel çocuğuna ver bu çantayı der, kızı eve aç döner ve bu 2 3 gün devam eder.Birde öğrenirki adam hergün beslenme çantasını kendi kızına vermektedir....
gerisi malum... :)

Herkesin bisikleti kendine özel değilmidir zaten ? Bisikletlerimizin Fotoğrafları başlığıyla farklı bir başlık olmaz burası bence ...

saygılar

@tolgayalcin

Aynı şeyler aklımdan geçiyordu, lafı ağzımdan aldınız. Böyle bir güzellik yarışması yapılacak olsa bile kriter belirlenmesi gerekli değilmi? Örn: 9 kg'ın altındaki dağ bisikletleri gibi....

Doğru kuzguna yavrusu ceylan görünürmüş.

@tolgayalcin

Bu bu şekilde anlaşılacak bir konu değil. Herkesin bisikleti kendine özeldir. Burda bahsedilecek konu bu değil.

Forumda geçimşte ve şuan paylaşılan , satılan , görülen , kendisinin olmayıp arkadaşlarının olan birçok özel bisiklet var ben bunlardan bahsediyorum.

Forumda bu konuda usta birçok üye mevcut,, performans için bisiklete binen, tur yapan , sadece özel bisiklet toplayıp duvarına asan vb.

Ben bunlardan bahsediyorum elma ile armut karışmasın lütfen...

Ufak bir örnek ile başlayalım. Bence her bisiklet severin görmesi gereken özel bir bisiklet. Gerek kadro yapısı gerekse Türkiyede başka bir eşi olmayışı ile bu ünvanı sonuna kadar hakediyor.

Kadir beyin bisikleti Trekin 2004 yılında üretmiş olduğu en üst model Time Trial bisikleti...

http://img51.imageshack.us/img51/1617/ttx.png

amacım polemik yaratmak , ortamı germek değil yanlış anlamayın.. zaten öyle bir tarzım olmadı hiç..mümkün olduğunca kontrollü davranmaya çalışıyorum.. fakat ilk mesajınız çok kısa,yani öyle anlaşılması normal ki çoğu insan da öyle anlamış..

neyse konuya dönelim bence bu bisiklet gerçekten özel , vahşi bir at gibi duruyor... fakat sormak istediğim böyle bir bisikletle istanbulda yollarda antreman yapmak mümkünmü ?

• Beğen
Tepkiler: sadana
http://img149.imageshack.us/img149/8117/p8153585goodresize.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/7563/p8153588goodresize.jpg

bu bisiklet bence çok özel... Burçak isimli üyemizin topladığı bisiklet... Binilmeye kıyılamayacak kadar güzel bir bisiklet...
Hayallerimde böyle bir klasik her zaman var

Kinlikle ve kesinlikle..

Yasin(otec) Abinin canavar..

Specialized Epic S-WORK LEFTY ;

Bisikletinde büyük değişikliğe giden Yasin abi,birtek değişmeyen parça oalrak maşaı elinde tutarak,böyle bi bisiklete sahip oldu. Hayatımda gördüğüm en güzel bisikletlerden birisi.

(link)

Gerçekten özel bir bisiklet:)

Ben bir resim daha ekliyeyim. 2005 model Treklerin en üst modeli İlk madone serisinin çıktığı yıl yani :) Belki Türkiyede var olduğunu dahi bilmiyordunuz. Bisiklet 2005 senesinde Türkiyeye gelmiştir. Yani model yılında

Bisiklet İzmirli bir sporcunun.( resmin kalitesi biraz düşük kuşadasında cep tel ile çekilmiştir)

Trek madone 5.9

http://img689.imageshack.us/img689/9499/trekx.jpg

:) o bsiklet benim cross motoruma benziyor çok güzelmiş gerçekten.City bikeın yerine acaba böyle birşeymi alsam ama ozamanda cross elimizde patlar :( yarış motoruma bile binmez oldum yol bisikletinde sonra motorsiklet cepesindeki son kalede düşmesin :) ama çok güzel kırmızı ya kararsız kaldım

Hepsi birbirinden güzel :) Ama en güzeli Burçak arkadaşımızın ki sade göze hoş geliyo :)

Niye millet kendi bisikletlerini koymuyor da bazıları onlarınkini koyuyor.. ben de buna takıldım...

S-Works lerin arasında tek etkilendiğim model StumpJumper 2009.. Yanılmıyorsam Sargın isimli arkadaşımızda full xtr donanımla böyle bişey vardı. Bunun haricinde yine hardtail olarak Bora'nın XTC Advanced SL'i var.. Beyler bekliyoruz fotoları :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
@Mutlu Celimli

cok güzel ve denildiği gibi özel bi bisiklet...kadrosu karbon deil mi..

Geri