Scudo Sports

Türkiyenin En Kuzey Sahil Noktası Sinop İnceburun Gün Batımı

Tepki
121
İsim
Budak
Başlangıç
1984—85
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bisiklet üzerinde bir video atmak isterdim ama bisikletimi daha 3. binişimde denemesi için verdiğim arkadaşım düşüp kendini bisikleti sekiz ettiği bisiklet disklerini yamulttuğu için bu sene yattı benim bisiklet videoları. Drop bar kullanmamış adama bisikletinizi test etmesi için bile vermeyin benim durumuma düşmeyin. :acpsnr: Burada bisikletli arkadaşlarda vardı o yüzden paylaşmak istedim bisiklet severler ile. Türkiyenin En Kuzey Noktası Sinop İnceburun Gün Batımı

Scudo
Bende hayatımda hiç elime dropbar almamıştım, hatta değmemiştim bile ama bisikletim hala sağlam ?.

Hele de bisikleti bir bayana vermek hataların en büyüğü sanırım :komik:
Bu pek olmadı sanırım. Bayan bisikletlilerden linç yersiniz, dikkat edin. Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Biliyormusunuz bilmiyorum ama forum yöneticilerinden biri bayan artık ?.

• Hahaha
Tepkiler: KaracaAbdullah
Bayan yerine kadın dersek daha doğru olacak yoksa sizde linç yersiniz. ?
Yok, ben "bayan" diyenlerin linç yemesine karşıyım ?. Niye bu kadar takıyorlar bu kibar söze anlamıyorum. O yüzden inadına "bayan" diyorum karşı cinse. Kibarlıktan tabi ?.

• Hahaha
Vay be Sinop'un bi havası başka ya.
Sırf memleketimiz olan Antalya'ya yakın olabilmek için tayin istemiştik de Sİnop'un değerini Sinop'tan ayrılınca anladık.
Dikmen,Boyabat,Sinop Merkez'de çok anılarım vardı ah özledim oraları

• Muhteşem
Hele de bisikleti bir bayana vermek hataların en büyüğü sanırım :komik:

Evet haklıymışsın.. 800 metre daha kuzeydeymiş.. O zaman en kuzeydeki sahili diye değiştireyim :komik:

o zaman videonun ilk 8 saniyesini sil :))))))
9.saniyeden itibaren izlemek gerek :)

@Cemal Ç. Harbiden saçma sapan bir mantık bir dişi varlığa kadın demek kadar saçma sapan bir durum olmaz bayan demek neden kızıyorlar anlamak lazım matmazel mesela genç hanımlara hitap şeklidir.eğer daha yaşça büyük ve olgunsa madam denir.ahhh !!! hep bu gri eşortman ve kumanda yüzünden tabi;)

Sayın @Bicycleizm, "mademoiselle" ve "madam" fransızcadan geçmiş dilimize. Aynı Türkçe de "kız" ve "kadın" demek gibi.
Bu arada bir anım aklıma geldi. Fransa'ya geldiğim ilk zamanlardı, hanım kıskanç tabi ?. "Kimseye matmazel diye seslenme" dedi. Ben ne olduğunu anlamadım tabi. Ne alaka diyorum. Sonradan mevzusu geçince çaktım köfteyi ?.

• Hahaha
Tepkiler: Laciverdi
@Cemal Ç. Bir an kendimi toplu taşımaya binerken hayal ettim nede olsa centilmenim ya bir hanıma yer vereceğim kalkdım ayağa 'kadın bakarmısın' dedim herhal de kafama sağlam çantayı yerdim yada ona bayan buyrun oturun desem aaaa!!! siz bana nasıl bayan dersiniz diye yine çanta yada topukluyu yerdik kafaya desene:koptum: eeee ne diye hitap etsek acaba?

Geri