Scudo Sports

Türkiye'nin en dik yokuşları (bisikletle çıkılabilen)

Ermenek te yaptığım bir sürüş. Burasıda çıkışta çok zorlamıştı tabi bunda rüzgarın karşıdan esmeside bir sebepti (link)

Scudo
@cyclistinnature yalnız yüzde 45 eğim bana çok mantıklı gelmedi. Bence topoğrafik bir hata var haritanın o kısmında. Yüzde otuzluk rampayı arabayla bile tırmanmak epey korkutucu ve arabayı zorlayıcı. Fazlasına ancak tank tırmanır :confused: Öyle eğimde kara yolu olmaz.

@mehmetsunu
Yol güzel belediye ilk defa iyi bir iş yapıp teleferiğe kadar kaldırım taşı döşemiş yola. Yukarlarda dar yerler var ama zaten araç yok yanyana 5-6 kişi gider. Burda cidden yarış yapılabilir

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@cyclistinnature
Askerdeki devriye rotam :acpsnr:

Sarıveliler - Başyayla - Ermenek - Pınarönü - Koçaşlı - Dumlugöze (Bu dairesel rota askerden döndüğümden beri aklımda. Dağ bisikleti/Çadır/Gaz Ocağı 3'lüsüyle yapmanızı tavsiye derim)

• Beğen
Tepkiler: cyclistinnature
@Özcan.
392da0172a07d5cc40b9f0b576b978d6.gif

25 derecelik bir açıya denk geliyor.

Bu videoyu ekleyerek %38'lik bir tırmanışı görmüş olalım:

@cyclistinnature bu kadar dik yerler var bu durumda teleferik rampasında?

Bu arada bazı rampaların Strava'daki kom kayıtlarında dikkatimi çekti. Adam düz yoldan mesela sola dönüp tırmanmaya başlayacağına, önce sağa dönüp 50 m sürüyor. Nedense sonra geri dönüp rampaya öyle başlıyor. Bu videoda da görünce belirtmek istedim. Kimileri tırmanışlarına sıfır kmh hızla başlıyor, kimisi önce hızlanıp mesela 40 kmh ile ;)

merhabalar geçen yaz aylarında arkadaşlarla karadeniz turu yapmaya karar verdik ve ben de oralarda keyifli olacağını düşünerek bisikletimide aldım yanıma bi çok bölgede kullandım fakat Rize-Ayder yaylası yolu eğim olarak tam rakamı bilmiyorum ama uzun soluklu bi tırmanış imkanı sunuyor... tabi ki ben bisikletle tırmanmadım o yolu geri dönüşte inerken kullandım ve bisiklet üstünde en keyif aldığım anları orda yaşadım...

zaman geldi dostlar ev gitti elektrikler kesildi ,su kesildi ve gazda ama ben eğimlerde kesilmeyeceğim ,yeni sahradan aynen sun city eğimlerine ayar çekeceğim ,yeni pilot bölge yeni sahra ,ayrıca artık evimde internette olmayacak ,uydu net ile sözleşme yaptım ,ama müstakil konuta taşınacağım için burada uydu net yok malesef ,artık internet kafelere gireceğiz.şu anda arkadaşın evinden yazıyorum.,,,,,görüşmek üzere.

image.jpeg
Gaza geldik İki akşamdır yokuş çalışıyoruz hadi hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Özcan. 2.çamlı sokak benim mahalle :) işden gelince doğru teleferiğe ve dönüş de bu rotadan devam ayağa kalkıp gidona yüklenmez isen ön teker şahlanıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
bursa kurşunlu-gündoğdu yokuşu da fena sayılmaz...

(link)

karasu sakarya 820. sk Kuzuluk Mahallesi, 820. Sk., Karasu/Sakarya

Çıkarken ölesiye zorlayacak, zorlarken de osutturacak cinsten eğimler..

Geri