Scudo Sports

Türkiye'den çılgın bir adam Japonya'ya doğru bisikleti ile yola çıkar

Scudo
İyi yolculuklar dostum. Sana Alphaville den Big in Japan şarkısını armağan ediyorum. :)

Berker selamlar .. Teşekkür ederim şarkı için.. Ben tokyo ya vardım önümüzdeki günlerde Türkiye ye döneceğim .. Bir dahaki turu artık birlikte yaparız

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Sizi gerçekten tebrik ediyorum.
Böyle bir tutun yapıldığını bilmek bile beni mutlu ediyor. Ülkemizde bisikleti araç olarak görmeyenlere kapak olacak cisnten birşey. Bendan sonra sizi referans göstereceğim.
Tabi bundan sonra gittiğim 200-300 km lik turları artık turdan sayamaz oldum:)

keske sizin gibi bole bişey yapacak vakit ve nakit olsa bi dakka dusunmezdim valla ne diyim acıkcası imrendim basarılar diliyorum kazasız belasız:in:

Sizi yürekten tebrik ediyorum. Gezinizle ilgili sanırım birde kitap yazacakmışsınız. Kitabınızı da sabırsızlıkla bekliyorum. Aslında sizin bu turunuzun bence belgeseli bile çekilmeli.

Gürkan Genç, yolculuğunu tamamlamıştır. Ankara'daki karşılama videolarımız:

(link)

(link)

gürkan süper sunumla bizleri japon ya ucurdu

birazdan ntv spor konuk olacak gürkan genç kaçırmayın ..

şu anda ntv sporda ................

sizi canı yürekten kutlar cesaret ve özgüveninize hayran kaldığımı belirtmek isterim helal olsun vallahi !!!

• Beğen
Tepkiler: alper öztürk
Bravo,Dünyada sadece sayılı insanın başarabildiği bir yolculuk yapmışsınız. Müthiş bir deneyim olmalı. Tebrikler!

2 gün içinde blok sayfanızdan bütün yolculuğunuzu okuyup tekrar bu mesajı girme ihtiyacını hissettim...

Öncelikle sizden başka hiç bir Türkün başaramadığı bu yolculuğu başardığınız için sizi tekrar tebrik ederim.

Türk bisikletçiler içinde çıtayı bir seferde o kadar yükseğe taşıdınız ki artık benim için bir efsanesiniz. Üstelik yolculuğunuzda bu foruma yazan diğer bir kaç Asya turcusunun aksine zorunlu olmadıkça bisikletten başka araç kullanmamanız bu yolculuğu gerçek bir destan haline getirmiş vaziyette.

Yeni turunuzu sabırsızlıkla bekliyorum.

herkese selam

uzun süredir sayfaya giriş yapamamıştım. İnanın ulkeye donelı nerdeyse 1 ay olacak ben ılk defa gectıgımız pazar bısıkletımle bır keyıf turuna cıkabıldım...

Döndüğüm günden beri çoğunlukla ilkogretim olmak üzere bir çok okulla bağlantıya geçtim bazılarında sunumlar gerçekleştirdim bir çok ilköğretimde gerekli izinler için başvuruda bulundu.. Tgrt ve ntv haber servislerinde projeden biraz bahsetme imkanım oldu önümüzdeki günlerdede Halil Atalay sayesinde TRT haber servisine konuk olacağım.. blog u okuyanların ve takıp edenlerın bılmedıgı birşeylerden bahsetmıyorum.. Ulkeye hem kendımı ve projemı tanıtıyorum hemde bısıkletın bır ulasım aracı oldugunu hatırlatmaya calısıyorum..

Yakın bır tarıhde Atılım Unıversıtesınde once unıversıte ogrencıleırne sonrasında Ankara halkına bır sunum gerceklestırecegım .. cekmıs oldugum 10000 den fazla fotografın ıcınde en ıyı 40 tanesını profösyonel arkadasların yardımı le secıp derledık ıyı bır sunumla sızlerın karsına cıkarmaya hazırlanıyoruz.. Zaman ıcınde Ankaranın hemen hemen Tum AVM lerınde de halka bulusacak..

Herkesın merakla bekledıgı kıtabıda yolda fırsat bukcada yazıyorum. Blog sayfasında bahsetmedıgım detayına ınmedıgım tum anılarımıda bu kıtaba aktarıyorum yaz ayı sonunda gene muhtesem bır reklam ve tanıtımla degerlı okuyucularla bulusturacagım ..

Herkesın sordugu bir diğer soru ise yenı tur rotam ve ne zaman baslayacagım.. Bır dahakı Tur tam bır dunya turu olacak.. Rota hazır.. Detaylar tura baslamadan verılecek.. Bu seferkı Turda dıgerınden farklı olarak yakın gelecekte televızyonlarda muhtesem bır belgesel seyretmeye hazır olun dememın sanırım sponsorlar acısından bır sakıcası olmaz.. Onlarda kendıleırnı Turla bırlıkte Turk halkına tanıtacaklar..

Suanda sadece kıtabı bıtırmek ıcın Turkıyede bulunuyorum kıtap cıkıp tanıtımı yapıldıktan sonra yenı bır macera baslıyor ..
Benı takıp eden destekleyen herkese tesekkur ederım..

zaman buldukca burayada yazmaya devam edecegım.....

@Gurkan Genc

Sevgili Dostum,
Rota üzerindeki antipot noktalarınıda kesecek bir yolculuk planladığını sanıyorum,:in: :in: :in: bunda sonra ise artık NASA nın mars projesini beklemen gerekecek Dünya da bunu da yaptıktan sonra yapacak bir şey kalmıyor bildiğin gibi.

boloman a ne zaman gidiyoruz canavar :D

Geri