Scudo Sports

Türkiye'deki Tüm Bisiklet Toplulukları ve Grupları (Güncel)

Bilecik/Bozüyük
Demirpedallar Bisiklet Grubu
(link)

Scudo
MERHABALAR İZMİR PERFORMANS YOL GRUBUNUDA EKLERMİSİNİZ SELAMLAR

(link)

Ellerinize sağlık :harika:
YOBİS - Yozgat Bisiklet Severler grubunu da ekleyebilir misiniz?
(link)

Beyler merhaba acaba Antalya'da yol bisikleti yada başka bisiklet gurubu varmıdır yakın zamanda turlayabileceğim

Elmalı bisiklet sevenler ebs grubu antalya

Elmalı bisiklet sevenler
Elmalı bisiklet gezginleri
alp bey eklemediniz mi

Büyük uğraş vermişsiniz. Zeytinburnu Bisiklet Kulübü.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Merhaba, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bisiklet Topluluğu'nu da ekleyebilir misiniz?
"İYTE Bisiklet Topluluğu"
instagram.com/iztech_bike

Listenin orijinal kaynağını bir kez daha paylaşalım ki "emeğe saygı" mesajları gerçek adresine ulaşsın.

(link)

Bike&outdoor bisiklet grubu değil. Bisiklet mağazası.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@bisikletgundemi

Ben kaynak değil aracı olduğumu ve derlemeyi Biz Evde Yokuz'un yaptığını belirttim.

Güncelleme zamanı gelmiş..

Dosyalar

• Dernek-Grup-Platform Veritabanı.xlsx
    70,3 KB · Okunma: 65
  • Beğen
Tepkiler: gunerokn
Türk Serbest Mimarlar Derneği var ama ne hikmetse Argos Kayseri Bisiklet Derneği yok. Sizin yaptığınız listeyi yemişim afedersiniz.

Nereden düştüm şu Amasya'ya bisiklet kullanan çok az insan var yol bisikleti kullanan belki de tek kişiyim :(

Zonguldak Devrek ilçesinde bizim de aktif grubumuz var.

Birde platform nedir allasen. Oradan denizemi giriliyor. Benim anladığım platform dernek kuramayan, dernek kurmaya façası yemeyenlerin uydurduğu bir ara türdür. O zaman bende bir platform kuruyorum. Mariokaldatoyasallamaplatformu. Hadi itiraz eden var mı. Ne bir muhatabın, ne bir adresin ne bir resmiyetin var. Hani bir festival olsa böyle vatan kurtaran halaskargaziyandan gibi bir de afralı tafralı karşımıza çıkarlar biz falanca platformdan katılıyoruz diye. Bir resmiyeti olmayan, bir üyeliği olmayan bir üyelik aidatı bir adresi olmayan herhangibir oluşumu ciddiyete almıyorum.

Beylikdüzü, esenyurt bölgesi bisiklet gruplarına sesleniyorum. Beni bulun beni

• Hahaha
Tepkiler: CNC ve TeamO2.cc
Geri