Scudo Sports

Türkiye'de pedallayan yabancıların görüşleri

Mm i think you need some respect from drivers,actually we have lots of crazy drivers in our country,but forget it,bende türküm la ne yabancısı :D:D:D

Scudo
bir de dörtlüleri yakınca her şeyin mübah olduğunu sanan tipi sevilesi insanlar var.Geçen iftardan sonra 23 sularında bi antreman yapayım dedim , kafamın tepesinde çakarlı lamba , başımı kaldırmamla duble yolda dörtlüleri yakmış vaziyette ters yönden gelen araçla karşı karşıya...50 m ilerdeki kavşaktan dönmemek için ters yöne girip, anlaşılan bazıları aile fertlerinin adlarının sinkaflı sözlerle anılmasından sapıkça bir zevk alıyor.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Yani olaya cuk oturmuş :D YİNEDE İYİ keyif alıyoruz

Butun bisikletlilere bi kez daha soylemek istiyorum trafikte kor noktada kalmayin yolu ortalayarak gidin bi arabanin sizi sollamasina veya kenara sikistirmasina izin vermeyin

konudaki türkçe tercüme bana ait değil. zamanım olursa türkçeye çevireceğim diye yazmıştım ingilizce mesajın altına.
kim türkçe çevirisini ilk mesaja koymuşsa, o çeviri hatalı olmuş.
ayrıca mesaj düzenlenmiyor.

hakikaten tavşan gibi bisiklet sürüyorum ben, yoksa yaşatmazlar ki olmadı sakat bırakırlar

bu misafirimiz bana sanki National geographic gezginimiymiş gibi geldi... yok öyle davşanları doğal ortamında gözlemleyim ülkene dönünce asıp kesmek...:):):)

Geri