Scudo Sports

Türkiye'de olmasını istediğiniz bisiklet markaları nelerdir?

@TheRock
Tamam kızmayın[emoji24] anladım
Okurken yoruldum yavvv...[emoji14]

Scudo
@Alper Yıldız34 şu anda malum sitede satılan colnagolardan 2 si benim de ikisi de 5000 tl üstünde ben deki c59 disk in sıfır satış fiyatı 10 bin eu

@Alper Yıldız34 şu anda malum sitede satılan colnagolardan 2 si benim de ikisi de 5000 tl üstünde ben deki c59 disk in sıfır satış fiyatı 10 bin eu ikinci elde 15 civarı vermem

Dunya olmus global bir koy. Malin iyisi, tuccarin kalitelesi, cesidin envasi bir tik uzaktayken ne beklentim olur yerli saticidan? Istedigim her markaya istedigim zaman sahip olabildigim bir global pazar soz konusu.

Yerli tuccar bu gune kadar turlu sacmaliklariyla kendi pazarini mahvetti. Kayip mi? Kesinlikle degil zira turkiye' de bisiklet kulturunun onundeki en buyuk engellerdendir tuccarlar, saglayicilar ve distributorler. Bir digeriyse yerli mali ayagina millete hurdalari kakalayan, bisikletcilikle alakasi olmayan ureticiler. Yani, ben kimseden bir sey istemiyorum. Golge etmesinler yeter.

Mesela bu olsa süper olurdu.

http://www.bigbike-magazine.com/media/guide_matos/vtt_2014/btwin_2014_rr_9_2.jpg

Geri