Scudo Sports

Türkiye'de internet artık bitmiştir.

@emre özgür

Abi bilmeden yorum yapmayalım lütfen :) İnternetin parasını babam vermiyor. Komşudan aldım şifreyi bedavaya kullanıyorum. :D

Scudo
@emre özgür

arayıp müşteri hizmetlerini hemen bir reset isteyin ve yeni dns rica edin.
2 dakkada bütün sorunlarınızı çözüyorlar.
ben şuan rus serverlerından oyun oynuyorum lag max 80.
Tr serverlerde ise 30-50 ping ;)

@enes savaş

işde senin yapmış olduğun olay daha beter izinsiz ise tabiki :) günaha sevaba dikat etmeden yaşayabilsem bende neler yapacam varya netimi beleş kulanıcam alıcam bir bullet2hp çakacam ineteretin gözüne vala zorla al yap diyorlar hadi bakalım hayırlsı

@emre özgür

Kullandığımızı biliyor komşu. Kul hakkına girmiyorum , o yüzden içim rahat. Saygılar. :)

@kivilcimb

World of tankmı oynuyorsunuz :)

kardeşim teşekkür ederim aradım ama bu olay sanada yakında isapet edieck görde bak :)

@Yücel Dk

ama yinede koşa koşa abone oluyorsunuz dimi :) senin için demiyorum koşa koşa abone oluyorlar şimdide veryansın ediyorlar muhaaa türkiyede internet bitmişidir oh yeahh

Ülkemiz de spor adına hiç bir gelişme olmadı,aksine Olimpiyat gitti,Expo gitti,Dolar'lar,Euro'lar gitti,Dünya ülkelerinin gözünde itibarımız bitti,daha aklıma gelmeyen her şey gitti..neyse konu siyasete bağlanacak.

Orman'larda gidecek yakında elimizden,ama insanlar bunun mücadelesini vermekte..

Avrupa ve Amerika ülkelerin de,sırf ormanlar yok olmasın diye,köprü bacakları inşa ederek,ormanı yok etmeden köprü yapıyorlar.

@emre özgür

valla bana denk gelsin arar hemen çozurturum :D
hayır rus serverinde cs source dm oynuyorum.
steam'den dayz.
birde lol.
hiçbirinde sıkıntı yok şuan

@emre özgür

Biterse bitsin baktık öyle kapatırız internetten ne bir oyun oynuyordum ne de facebook , twittera üyeyim . Sadece bisiklet konularını takip ediyordum o da olmazsa olmasın..

• Beğen
Tepkiler: emre özgür
Bende lol oynuyorum :) Oyunda o kadar çok ping var ki oyundan soğudum . En sonunda internet sağlıyıcımı (ttnet) değiştirmeye karar verdim. Çok övünülen uydunete en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: emre özgür
@emre özgür

Bu muydu iyi gelişme? :)
Ben siyasal açıdan bahsediyordum.. :)

Eğlence hızınız düştüğü için isyan etmişsiniz, sizin adınıza üzüldüm. Yanan bir ormanda çiftleşirken yakalanan karıncaların durumu beni çok da fazla rahatsız etmiyor. Hayırlısı olsun, hüloğğ demek geldi içimden.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah.R
@Yusuf Z. Şipal

sadece eylence hızımızın düşmesi değiliki hocam bir sürü para ödüyoruz vaad edilen karşılığını neden alamıyoruz.

Herkese merhabalar. Sizlerden son 2 gündür yaşadığım sorun hakkında yardım istemek için bu konuyu açıyorum. Uzatmadan soruma geçeyim. 10 Mbps-50 GB AKN içerikli tarifemde genellikle her ay AKN'nı aşarım. Fakat 3Mbps hızda bir sorun yaşamazdım. Son iki gün ise yaklaşık 6 yıllık Uydunet aboneliğimde ilk kez başıma gelen 144p de bile video açamama sıkıntım hakkında sizlerden yardım istiyorum.(Diğer sitelerde hiç bir sıkıntı yok ancak Youtube'de durum bu.)(Belirtmeden geçmeyeyim, Denizli'de yaşıyorum.) Cevap vereceğinizi umarak şimdiden teşekkür ediyorum.

Geri