Scudo Sports

Türkiye'de İlk 4X Yarışı

Biz bugun bir kaç arkadaş çadır kurmaya gidiyoruz POLENEZ KÖYÜNE gelmek isteyenler eşlik edebilir.görüsmek üzere yarın.

Scudo
Arkadaşlar ama 4X parkuruna bu hava şartları devam ederse yazın girilebilir.Bu işlerden iyi anlayan bi abimle konuştum.Sertce yere vurdugunda toz kalkacak kıvamdayken giriliyor dedi parkura lütfen sizde giderseniz o parkura girmeyin.

@selimcan

selimcan abi kaçta gidiyosunuz bende ona göre evden çıkıyım. gerçi evden çıkınca 20 dk da ordayım ama geç kalmak istemem :eek:

Parkurun durumu sanırım elverişli olmayacak arkadaşlar ama hava durumunu takibediyorum kimseden izin almamıza gerekte yok.Uygun olan ilk gün her türlü imkanda toplanır gideriz.Yinede giden arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim.Parkura zarar vermediğiniz içinde teşekkür ederim..

Biz bugün sabah erkenden parkura girdik. Gerçekten çok zevkli bi parkur. Yarış olsaydı bu kadar eğlenemezdik kesinlikle;)

evet gerçekten güzel bir gün oldu hem mtb parkurunda turladık hem bmx de ikiside muhteşemdi

evet hava mükemmeldi parkurda harika değildi ama daha tamalanmamış tabi
hasan abi çok güzel fotolar çekti gelen herkeze teşekkürler .

Araç bulamadığım için daha doğrusu bir gece öncesinden aracım nöbet servisten ancak pazar öğlen dönebildi ve bu güzel havada yaya kaldım :(

herkese iyi haftalar

Arkadaşlar, zemin nasıldı pistte? En merak ettiğim konu o...
Eğer hafif nemli idi ise yazık oldu...Çıkılmamalıydı üstüne...
Eğer tam kuruydu ise yazık oldu...Gelemedim...
:)

Sabah biraz ıslak gibiydi. Mtb parkurunda turladıktan sonra çok güzel olmuştu. Sadece çevre düzenlemesi biraz eksik. Onun dışında mtb parkuruda harikaydı;)

@koraymalkoc

Evet koray sizin grup kesin gelmeliydi bu fırsatı uzun süre yakalayamayabilirsiniz.

Napalım abi kısmet deilmiş :) hava durumunu takip edelim :D güzel bi gün olduğunda doğruu polonezköye :D

Elif'e katılmamak elde değil :) O kadar fotoğraf makineli arkadaş vardı, neredeler yahu?
Hasan Abi de henüz yüklememiş fotoğrafları :(

Bazen o pistte fotoraflı ilk sürüşü gerçekleştirdiğim(Erkal'larla) için çok mutlu oluyorum:rolleyes: :D ...
En azından bizim forum için bu yorumum...:)

Geri