Scudo Sports

Türkiye'de İlk 4X Yarışı

Yanılmıyorsam, Polonezköy'deki Olimpik BMX Parkuru yapıldıgında antereman yapabılırsınız denmıstı. hafta sonları gelıp calısa bılırsınız denmıstı toplantıda.pazar gunu bırlık olaalım hep beraber toplanalım.yarıs olarak yasaksa bizlerde kendi aramızda eglenelim.buna engel olmaya kimin hakkı var sizce..

Scudo
Abi çok doğru söylüyorsun ama gidiceğimiz yer polonezköy bisikletle gitmek biraz zor hatta çok zor araba lazım onu nası ayarlıcaz

otobüsler yıne kalksın yerlerınden bızı gezıye götursunler öylede olur.org arkadaslar bunu ayarlar sanırm.

Arkadaşlar Bora abiden aldığım en son bilgiye göre resmi olarak değil ama aynı kurallar gerçerli olarak yarış yapılacaktır.Çoğunluk olduğu sürece bir şekilde sesimizi duyurabiliriz.Gelicek olanlar kesinlikle geliceklerini buraya yazarlarsa bir sayı belirliyelim.En son kesin açıklama Cumartesi günü yapılacaktır.

@SEDONAM

Elbetteki kimsenin yok. Konuşup organize olup orada hep birlikte vakit geçirip eğlenmeniz çok iyi olur. Hem daha samimi bir ortam olur görüşündeyim. Sonuçta konuşup organizasyonu ayarlayan tüm sporcular oluyor.

Gelmeyi çok isterdim. Size keyifli sürüşler,iyi eğlenceler...

GELİYORUM.bu eglence kaçmaz,kaçırtmak isteyeler başka seylerle uygaşsınlar..

Arkadaşlar otobüs değilde ulaşımı sağlamak için iki şey düşündük Bora abiyle.1-)Bisiklet taşıma imkanı olan arkdaşlar yani araç sahibi olanlar ya da bisiklet firmalarınun minibüsleri araçları vs. karşılayabilirse gelen sayısını o tarz birşey uygun olabilir.2-)Eğer olmazsa ya da kişi sayısı fazla olursa kamyon tutabiliriz uygun ücretlerle.Başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.Çünkü hepimiz istiyoruz bunu ve kimsenin buna engel olmaya hakkı yok.Öncelikle gelen sayısını kesin olarak belirlememiz gerekiyor.O yüzden yazarsanız bi sayıya ulaşabiliriz.

Bende geliyorum:)Oğuz haklısın yarışa izin yoksa bizde eğlenmek için gideriz.

Emre Yıldırımın bu yarışı düzenleme gayesi nedir bisiklet sporuna gönül veren insanları farklı bir kategoriyle tanıştırmak bu spora farklı bir renk getirmek.

Peki federasyonu bu yarışı engellemekteki amacı ne daha sporcuların harcırahlarını bile doğru dürüst ödeyemezken bi dünya para harcayıp
yaptırdığı pisti başkaları işlevsel hale getiriyor ve sporcular 4x yarışını federasyonun düzenlediği yarışa tercih ediyorlar işte federasyona rahatsızlık veren olay bu.
federasyon kimin için var biz sporcular için biz sporcular yoksak federasyonunda bir işlevi bir anlamı yok.
Birlik olmassakta daha böyle olaylarla çok karşılaşırız benim teklifim yağmurda yağsa karda yağsa pazar günü polenezköyde toplanmak.

DEORE79 abimize katılıyorum ve pazar günü oradayız arkadaşlar.

servis olduğu surece pazar günü oradayım!!!

katılıyorum dostum sana.zaten istanbullular kackar yarısından alışkın yagmur çamur dinlemeyiz.herkesı beklıyoruz

inşallah servis işi ayarlanır:dua::dua::dua::dua::dua:

Ücretli veyaa ücretsiz servis olayı bişekilde ayarlanırsa mutlaka gelirim bende.Önemli olan ulaşım bizim için.

pazar günü polonezköydeyim :) yarışlı ya da yarışsız farketmezzz... gönül bozcaadaya, fethiyeye, alanyaya da gitmek isterdi ama işte harcırahsız zor oluyor...

poloneze kadar pedal basmak problem olmaz sağanak olmadıkça.. ama kamyon olayı da güzel olurdu..

aslolan sevdiğimiz keyif aldığımız şeyi yapmak yani bisiklete binmek :) ve mümkün olduğunca bu keyfi paylaşmak :) gerisi teferruattan ibaret...

Geri