Scudo Sports

Türkiye'de İlk 4X Yarışı

Evet,bu kötü haber yine bana düştü.
Organizasyondan aldığım bilgiye göre federasyon ilk başta onaylamış,aradan zaman geçmiş ve sonra gelen yazıya göre çok komik bir nedenden olayı izin verilmemiş.:boese157:

Yine insanlarla dalga geçiyorlar.:boese157:
Biz sporcular programsız insanlar değiliz.

Bir çok insan bu organizasyonun yapılması için emek ve zaman harcıyor.
ve sonunda federasyon bunları bozuyor.:boese157:
Bu kararın altında neler yatıyor.
hepimiz biraz düşünelim.

Scudo
İnanmıyorum bu şaka olmalı.:boese157: Hiçbirşey yapmıyorlar bari köstek olmasalardı yaa?:boese157: :000002158 Peki gerekçe nedir?

Çok güzel!!!:boese157: :boese157:

İnsanların şevkini kırmak konusunda bir numaralar.
Sporcu psikolojisi konusunda eğitilmeleri lazım.

Gerçektende şaka gibi bütün sporcular yarışa göre işlerini ayarlıyor program yapıyor ve yarış iptal ediliyor:boese157:

Üzücü tabi. Yine de Polonezde resmi olmayan bir gezi etkinliği düzenlenebilir. Vaktini iznini Poloneze göre ayarlamışlar için hiçbir engel yok.

Kötü niyetli olmak istemiyorum ama Maratonun bir hafta ertelenip, bir de anlaşılması zor bir açıklama ile 4X'ya engel olunması insanı düşündürüyor.

şimdi bu nasıl oluyor. ona göre ben bisikletle uğraştım hevslendim8heveslendik)şevkimizi kırıyorlar bu nasıl bir şey ya!! bu çocuk oyuncağımı onca tmm sonra hayır olmaz!!!

Nasıl bi iş bu anlamadım.Niye iptal ettiler.Nedeni nedir bunun.Herkes heveslendi programlarını deiştirdiler Türkiye'de ilk 4X yarışı olucak diye heveslendik.Olmaz böle şey.Niye iptal ettiler.

Bora Abi nedenini düşünün demiş ama söylememiş. Bizi uğraştırmadan bilen varsa söylese ne iyi olur.

@gurol

Katılmamak elde değil.

Peki Gürol Abi tam olarak iptal nedeni olarak gösterdikleri gerekçe nedir? Biliyor musun?

Evet Halil. Doğru zamanda doğru kişi açıklar.

Bence bunu iptal eden eğerki bir yabancıysa(kessinlikle kendi düşüncemdir)ülkemizin son zamanlrda bisikletteki ilerleyişini kıskanmış olacakki böyle son haftada yarış iptali oluyor...(düşüncem size saçma gelebilir...)...Ama eğer bu yarışı Türkiye bisiklet federasyonu iptal etmişse ..yazıklar olsun onlara..burda millet sırf bu yarış için bisiklet,kadro,g,don alıyo...:boese157:

Beyler hevesiniz kırılmasın.
En kısa zamanda bu işe bir çözüm bulacağız.

Pazar günü siz kendinizi bisiklete binecek şekilde hazır tutun.

hiç şaşırmadım.bu kadar insana çocuk oyuncağı gibi davranamazlar.

Doğru söylüysun gürkan abi ama baştaki insanlar yapmam diyince yapıcak hiç bişeyimiz kalmıyor.Ama Bora abi halleder inş.

Ya bizim memleketemizde devletin bir organı ne zaman bir organizasyonu düzgün bir şekilde yerine getirmiş ki..Anca özel sektörten birileri destek olursa olur bu arkasında birilerinin olması gerek.Bence biz pazar günü buluşup piste gidelim.Yarış yapmasakta piste ısınırız alışırız.

Geri