Scudo Sports

Türkiye'de İlk 4X Yarışı

Böyle yeni organizsayonları ülkemizde görmek gerçekten çok güzel...

Scudo
Özelliklede katılmak için can atanlar varken:rolleyes: ...
O kadar sevdiğim bir tarzın Ülkemde olmaması beni üzüyordu:rolleyes: ...
Şimdi gayet sabırsızlıkla bekliyorum:cool:

Abi ben gelemicem galiba.Çünkü bisikletimin borcu var.Yani kapora vermiştim.Geri kalanını 1 haftaya kadar toparlıcaktım ama maşamı satamadığım için gelemiyorum.Bisikletimi alamıyorum kısacası.O yüzden gelemicem.

@koraymalkoc

Bi düzeltme yapıyorum.Eksiğimi tamamladım yarış günü oradayım.

@koraymalkoc

tebrikler . başarılar...

Arkadaşlar anadolu yakasından gidicek arkadaşlar için bir buluşma yeri ve zamanı belirliyelim?

@! ! ! K I N G ! ! !

Evet çok doğru yarıi günü yaklaştıkca telaş olmasın.

@koraymalkoc

ingilizce de ''İ'' harfinin olmadığını hatırlatıp yarışta sana başarılar dilerim...

Evet ingilizcede İ-Ö gibi büyük harfler yok bende kullanmamışım zaten :)

@koraymalkoc

Canım benim, açıklaman güzel ama yazının altındaki imzada FREERİDE yazıyor:D:D:D

O yazı :) hiç dikkat etmemişim düzeltiim uyardığınız için teşekkürler.

@redoxxxxxİnsan niye böyle şeylere dikkat eder bilmiyorum ama...

Türkçe'de cümlenin ilk harfi büyük yazılır. Yani "İ"ngilizce de İ harfi var. ;)

• Beğen
Tepkiler: gabalı ve Alican
Organizasyon ile ilgili arkadaşlar , 3 gün ara ile kayıt listelerini bizle paylaşırlarsa çok güzel olur.

@koraymalkoc

Sanırım İptal olur.Ama bu konudaki son sözü organizasyon söyler.
Ben Cumartesi parkura gittim.Polonezköydeki yetkililer parkur çevresine kaldırım tipi yol ve aralarda toplanacak su için tahliye çalışmaları yapılıyordu.

Şu an herşey yolunda parkurda antrenmanda yaptım.Birkaç minik parkur düzeltmesi gerekli.

Sorun yok.
Hafta sonu görüşmek üzere.

yarışacak tüm arkdaşlara başarılar diliyorum.katılmak isterdim ama aradaki mesafe(yaklaşık 600 KM)çok fazla :D inşallah bir gün yine bir yarışta kıyasıya mücadele ederiz .

(ölüm fermanı gibi oldu yaw :D)

dün parkurdaydım arkadaşlar parkurda bisiklet sürmek imkansız gibi bir şey aslında sürülür ama teknik olarak zor bence hem yarışın yapılması icin bu parkurun tamamen kuruması lazım bence yoksa bol düşüşlü ve ağır cekim bir yarış olur ama dağ bisikleti parkuru derseniz o parkur bıraktığımız gibi duruyor işaretler şeritler hala duruyor gelmişkende 3 tur atayım dedim ve gercekleştirdim sonuc burun deliklerime kadar camura bulandım bisikletimi soracak olursanız camurdan gözükmüyor tavsiye ederim arkadaşlar ara sıra polenezköye gelin parkuru yalnız bırakmayalım birazda camura bulanalım cok zevkli oluyor

Abi ben gitmek istiyorum ama ulaşım baya zor ve ilk defa rampalı bi yere gidicem hatta yarışa :D ne yapıcağımı hiç bilmiyorum.

Geri