Scudo Sports

Türkiye'de İlk 4X Yarışı

Alican abi ben böle bi yarışa ilk defa katılıyorum nası davranıyım.Taktik verebilirmisin

Scudo
Alican abin de böyle bir yarışa ilk defa katılıyor bana kalırsa. Türkiye'de daha önce hiç 4X yarışı yapılmadı ki :)

Halil abi sen tecrübelisin ben yarışa ilk defa katılıyorum ne yapmam lazım taktik verebilirmisin

Ben de hiç 4X yarışmadım :)
Ama şöyle söyleyebilirim, keyfini çıkartmaya bak. Çünkü yarışta, özellikle böyle bir yarışta kafandakileri uygulamaya çalışırken anı kaçırabilirsin. Hiç gerek yok :) Eğlenmene bak ;)

Aynen öle yapıcam abi duyduğuma göre rampalarda varmış çok güzel bi gün olucak

Duyduğuna göre mi?

Sen BURAYI hiç okumadın galiba:D:D:D

Resimlerine baktım ama erkal abiyle konuştuktan sonra baya güzel rampalar varmış :D:D:D

Yarış günü için bi kamyon mu kiralasak ne?..İyi olur sanki:rolleyes: ..Bende izlemeye gelirim inşallah..:)

@koraymalkoc

O zaman kitabı okumak yerine sadece resimlerine bakanlardansın:rolleyes:

bende mail attım.adımı soyadımı yaşımı filan.çok heycanlıyım acaba nasıl olcak?ama maksat eğlence ve böle bir organizasyonda bir ilk olmak:D

Evet doğru söylüyorsun.Bende adımı yazdırdım eğlenmek için gidiyorum ama.Leventede nasıl gidiceğimi düşünüyorum :D

Güzel bir organizasyon olur inşallah.Benim gibi uzakda oturanları ve katılmaya can atanlarıda düşünerek ulaşımın iyi organize edilmesi gerek.Peki ulaşımı sponsorlar mı karşılıycak.

Sirkeciye kadar trenle ordan da levente pedallicaz sanırım

@sinto

Evet Sinto beraber gideriz trenle sabah sabah efor sarfetmeyelim yollarda.:)

Anadolu yakasından ulaşımmm :D nası olucak.Geceleri uyuamıyorum o kadar heycanlıyım :)

Ya ulaşım basit burda caddebostan yada kadıköyde beşiktaş iskelesinde anadolu yakasından gidecek olanlar buluşur sabah o saatte vapur boş olur zaten geçeriz ordna ya pedal ya tren fazla yüklenmeden gideriz.

ya ulaşım birşekilde hal edilir.(ben sabah boş olur diye otobüse bincem. beşiktaşa gitcem arkdaşlar beşiktaş da buluşup beraber pedallıyabiliriz.)birde ben bunu merak ettim.kıyafet konusnda kask eldicenden başka nler gerekli?örneğin bende dizlik yok o şart mı?

Ya bu tür organizasyonlarda sorumluluk kendi üstünde olduğu için sanırım onlarda şart değildir.Ama kendini koruma amaçlı kullanman yararına olur.Bende normal paten dizlik ve dirsekliği var mesela onları kullanıcam diğerleri hem terletiyor hemde kocaman.:D

@sinto

Çok önemli Bir aksilik çıkmadığı taktirde bende izlemeye ve desteklemeye geleceğim

Geri