Scudo Sports

Türkiyede ilk 2012 trek 9.9 ssl

Çok güzel bir bisiklet ortaya çıkarmışsınız.Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Ali YILDIRICI
Scudo
@Edip Dinçer

saol abi cok tesekkur ederm guzel yorumların icin insallah daha guzelleri senin olur

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Kaan Bayhan

cok tesekkur ederim insallah hepimize kazasız belasız surusler nasip olur

@Zekeriya Gecenoğlu

dimi abim ya sen ben aram yada sen ben burak bisikletle tura çıksak ne olur peki

1 2 3 nokta . . . :)

Bisiklet'in gerçekten çok güzel allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin nazar boncuğu takmayı unutma :)

• Beğen
@Wintherr Bulut

bahsettiğiniz bisikleti biliyorum ve linkteki bisiklete gösterilen özen elbette takdir edilecek boyuttadır ancak maalesef bir bisikleti iyi yapan öncelikle kadrosu ve kadroya uyumlu kullanılan ekipmanlarıdır yani kötü bir kadroya bağlanan üst-ekipman ne kadar anlamlıysa iyi bir kadroda kullanılan kötü ekipman da o kadar anlamlıdır...yani bir bütün olarak düşünülmelidir oysa burada sizin sadece renginden dolayı beğenmediğiniz kadronun sadece maliyeti 2500-3000 Euro'dur ve dünyadaki karbon kadrolar arasında en sağlamlarındandır, geri kalan donanımını siz düşünün! elbette para herşey demek değil peki ya kullanımı? karbon kadroda hele ki MTB kadrosunda disk frenden vazgeçmek elbetteki tercih ve zevk meselesidir ama ne kadar geçerli bir tercihtir tartışılır zira bu bisiklet tur bisikleti değildir...ayrıca kadro gibi en pahalı parçayı karbon tercih edip gidon boğazının alüminyum tercih edilmesi de bence genelde gösterilen özene tezat teşkil ediyor o nedenle bisikletler arasında yapılış amacı sebebiyle ciddi farklılıklar var ve bu sebeple kendi konuları içinde tartışılmalı yoksa elmayla-armutu kıyaslayalım derken kullanıcılarını haketmedikleri halde üzebiliriz ve bunuda sanıyorum hiçbirimiz istemeyiz ama amacımız pedal kardeşliği altında birbirimizin bilgi ve kültür seviyesini bir adım yukarı taşımaksa herkesin anlayacağı bir lisan olmak kaydıyla daha teknik konulara değinmekle olur kanatindeyim...Herkese kazasız sürüşler dilerim..

• Beğen
@baki celik

Arkadaş verdiği linkteki bisikleti daha çok beğendiğini belirterek, kişisel görüşünüz dile getirmiş. Siz de elmayla armutu kıyaslayalım veya aliminyum gidon boğazı kullanılmış veya diğer bisikletin kadrosunu kıyaslarken diğer kullanıcıları üzebilirsiniz, ama buraya fotoğraf koyuyorsanız gelen olumlu eleştirileri nasıl beğeniyorsanız beğenilmeyen yönlere de saygı duymalısınız. Mesela ben de trek 2011 9.9 ssl kadrosunun renklerini daha çok beğeniyorum ve bu kdr hafif bir bisiklette downhill ğedalları takılmasını anlamıyorum...Yine de iki bisiklet de muazzam birer sanat eseri bence, son noktalar...

• Beğen
öncelikle herkese güzel yorumları icin tesekkur ederim.

ayrıca sunuda belirtmek isterim kimse bisikletimi begenemez gibi bir dusuncem asla olmadı begenen arkadaslarada bayılan arkadaslarada begenmeyen igrenç olgunu dusunen bile olsa gercekten dusuncelerine herkesin eşit saygı duyuyorum oyuzden bir kez daha yorum yapan herkese tek tek tesekkur ederim

onun dısında bisiklet hafif evet ama downhill pedalı kullanmadım bisiklette bozok aydın arkadasın bisikletinde de benim bisikletimde de 140 gr çiftinin agırlıgı olan titanyum milli wellgo pedallar var down hill pedalı degil spd yi hem agır oldugu icin hemde korktugum icin tercih etmiyorum onun dısında herkese tekrar tesekkur ederim

saygılar

Geri