Scudo Sports

Türkiye'de futbolun lağvedilmesi gerekliliği

@ahlaksız Osmanlı nerenize batıyor efendi hoşlanmıyorsanız osmanlı dedelerinin kanını akıtta boşalt kansız kal ki sevmediğin birşeyi kanında taşıma

Scudo
Futbol kitle uyuşturucusudur. Tesisleride karapara aklama merkezleridir. Milyonlarca insana çok önemli bir gündemi unutturup bu spor bile olmayan boş faaliyeti konuşturabilirsiniz. Devlet ve emperyalist odaklar için bulunmaz bir velinimettir. Devlet bugün çok büyük strateji hatası yapıp yarın onu bir derbi maçıyla geçmişte bırakabilir.

birileri çomar diyor birilerine madem bu yanlış ve forum seviyesini düşürüyor adama ceza verirsin mesajı da silersin oradan. ''riverside tribüne gönderildi'' yazana kadar görevinizi yapın.herkes birbirine küfür etsin o zaman ama kimsenin ettiği küfür silinmesin herkes ceza alsın siz de yönetiyoruz diye ortalarda dolanın. Tribünmüş... sana da söylenecek cümle var sayın yönetici ama tırı vırı yani.

Konudaki video uçmuş..Yeni bir video eklemiştim,o da uçmuş:komik:
Neyse..
Konuyla ilgili iki cümle daha kurayım:)

Türk milli takımı,sürekli kaybediyor ve bir alt lige düştü deniyor..Böyle giderse,önümüzdeki Avrupa şampiyonasına da katılamayacaklar..
Türkiye birinci liginde(süper lig),şu anda lider Başakşehir..İkinci sırada da Kasımpaşa var:komik:
Türk futbolunun hali bu..
Eskiden cimbom,Fener filan vardı;yeni Türkiye'de Başakşehir,Kasımpaşa var:komik:
Türk milli takımı,eskiden Dünya üçüncüsü filan olmuştu;yeni Türkiye'de şampiyonalara katılamayan bir milli takım var..
Tüm bunlara rağmen,Türkiye'nin her yerine devasa stadyumlar yapılıyor,inanılmaz bir para/zaman kaybediliyor..
Tv'de bir sürü kanalda 24 saat futbol konuşuluyor:suspus:

@Riverside tebrik ederim , hakliyken haksiz duruma dusmek saniyorum bu kadar net olur.
Ben de , sizin haksizliga ugradiginizi dusunerek ve hakli olarak kendimce , size destek olmaya calismistim ancak su mesajiniz beni de uzdu.,
Size yapilan yoruma verdiginiz cevap tamam , arkasinda durabilirim ancak , @Serkan Mıstınoğlu icin yazdiginiz "tırı vırı" sozu beni cok uzdu.
ben her sabah , bazi sitelerin genel konularini saat: 06:00 dan itibaren takip ediyorum ve bir cok sabah 03:00 - 04:00 'ler civarinda , emek verip bilgi aktaran bir insana bu sekilde verilen cevabi yada tanimlamayi kabul etmiyorum ve edemiyorum. Ben de kendisi ile bircok kez fikir olarak ayrismis olabilirim ama kendisine olan bilgi ve zaman aktirimi konusunda saygim asla azalmaz. Siz de yazdiginiz cevaplara ozen gosteriniz.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Evet kabul edilebilir Türkiye futbolu standardının da çok gerisinde. Birileri haksız kazançlar elde ediyor, birileri kaybediyor, bir sürü şike, gerekli gereksiz rekabet, seyir zevki düşük mücadeleler, iki yüzlülükler, yanlış kararlar vs vs.. Sebepler çoğaltılabilir.
Ama fikir belirtirken de mantıklı olmak gerekmiyor mu?
Diyelim ki Türk futbolu lağvedildi. Ne olacak?
Konu sadece futbolla mı alakalı? Bu sektörde çalışarak ekmek yiyen sadece yönetimler ve futbolcular mı?
Malzemecisi, temizlikçisi, şoförü, gişe çalışanı, güvenlikçisi, bilmem necisi, sucusu, bucusu ve tüm bu insanların aileleri..
Lağvedilsin de herkes aç kalsın.

Geri