Scudo Sports

Türkiye'de bisiklet kadrosu üretim ve satışı

@Şeffaf
Şu an almayacağım parayı denkleştirmeye çalışıyorum ve çift amortisötlü düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Scudo
Aslında bike-discount'da neredeyse söylediğin fiyatlara Cube kadro var ama Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar. Türkiye'deki firmalardan 0 olarak o fiyatlara alman çok zor, ama umarım bulursun

@ratm
Şimdi disconut da dolaşırken sen yazmışsın neden göndermiyorlar cube kadroları alan Kişiler var ve sorduğumda aynı kadroyu bike disconut dan aldığını söyledi

@Berkaytopaktass

"Muhtemelen" Cube markasının Türkiye'de bir distribütörü olduğu için bike-discount dan Türkiye'ye gönderim yapılmaması istenmiştir Cube genel merkez tarafından (diye düşünüyorum). Daha doğrusunu bilen varsa buraya yazsın lütfen. İşin ilginç tarafı Radon markasının Türkiye'de herhangi bir varlığı olmamasına rağmen onu da yollamıyorlar.
Zaten şuan için teknik olarak alman imkansız çünkü o sayfalarda "Add to Basket" tuşu bile çıkmıyor. Ama proxy ile başka bir ülkeden sayfaya girersen Add to Basket tuşunun çıktığını göreceksin.
Bike-discount dan kadro alan kişiler nasıl almıştır bilemiyorum, ama şu anda durum bu gözüküyor.

Geri