Scudo Sports

Türkiye Turumda kullanacağım bisikletimi aldım.

Scudo
Ahmet Bey, Sedona 311'in performansı nasıl? Tipi epey hoşuma gitti. Rahat bir bisiklete benziyor. Kilitlenebilir amortisörü olması iyi.

Scott Sportster P5 alma düşüncem vardı daha çok ama bu bisiklet çok hoş görünüyor. Neden bu uzun turda bu bisikleti seçtiniz ve yol boyunca nasıldı, aktarırsanız sevinirim.

@mert ere

Mert bey özür dilerim, bu konuya gelen mesajları farketmemişim... 311'i Türkiye turumda 3000 km'den fazla sürdüm. Performansı gayet iyi, uzun yol için ideal. 10 saati aşan sürüş günümde dahi ergonomik sıkıntı yaşamadım. Seçmemin esas nedeni görünce çok beğendim tasarımını, geometsisi çok başarılı. Bu uzun etapta karşılaştığım farklı yol zemin tiplerinde ve bisikleti yolda tutmakta zorlandığım derece dik yokuşta dahi memnun edebildi beni. Fiyat fayda, gayet iyi... Anlıyacağınız sevdim 311'i. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

@HAKAN ALTAY

Hakan bey, geçen zaman içinde üçünü eksilttim. Makul seviyeye indi stoklar... :D

@Bülent Ovacık

Size de hayırlı olsun... Turumda denemek için süren herkes çok memnun inmişti üstünden... :in: İyi turlarda kullanmanızı diliyorum.

Geri